Resultaatgericht

Perfecte online resultaten bereik je niet zomaar. Je zult je website continu moeten doorontwikkelen om jouw online positie te verbeteren en je concurrenten voor te blijven. Want jouw website is nooit af!

Wij geloven in specialisten, doen waar je goed in bent. Daarom bieden wij een compleet pakket aan met online marketing werkzaamheden, omdat wij hier goed in zijn. Dit bespaart jou tijd zodat jij kunt doen waar je goed in bent. En daarbij komt… Hoe meer je afneemt, hoe meer korting!

Modules om online te groeien

QuickOnline Compleet bestaat uit 3 modules om een succes te maken van jouw website.

Module 1 – Een professionele website op maat
Wij maken professionele websites die jou onderscheiden van de rest en bijdragen aan jouw doelstellingen. De website is hét middel om jouw unieke verhaal in één oogopslag over te brengen.

Module 2 – Content voor de website waarmee je gaat scoren in zoekmachines
Om je doelen te halen, heb je niet alleen een professionele website nodig. Die website moet natuurlijk ook goed bezocht worden door potentiële klanten. Om gevonden te worden is het belangrijk dat de content (teksten en beeldmateriaal) op je website SEO proof (Search Engine Optimization) zijn. Onze specialisten kunnen deze content voor jou maken. Omdat jij de specialist op jouw vakgebied bent, zorgen we met jouw input voor aansprekende en SEO proof content voor je website. Daarnaast moet de content (tekst en beeldmateriaal) op de website geplaatst worden. Tijdens het vullen van de website zorgen onze specialisten ervoor dat de content direct geoptimaliseerd wordt voor zoekmachines.

Module 3 – Geef jouw website een boost om resultaat te behalen
Wil je op korte termijn resultaat halen? Kies dan voor module 3! In deze module gaan we aan de slag met SEA (Search Engine Advertising) en social campagnes. Wat dat inhoudt? Na een zoekwoordenonderzoek gaan we de campagne(s) uitwerken met advertenties. We zorgen er vervolgens voor dat de advertenties geoptimaliseerd worden en rapporteren maandelijks over de voortgang. QuickOnline heeft de specialisten in huis, die alle aandacht aan jouw advertenties kunnen besteden. Dat zie je terug in de ROI (Return On Investment).

Wanneer je twee of drie modules afneemt, zullen wij je belonen met korting. Korting bestaat toch niet? Bij ons wel! Omdat wij alles in één keer kunnen oppakken, scheelt dat tijd. En wij vinden het wel zo eerlijk dat ook jij hiervan kan profiteren.

Hoe werkt de korting?

Twee modules:

Bij afname van twee modules, ontvang je een korting van 10% op zowel de eenmalige als periodieke investering van de tweede module. De combinatie van modules maakt hierin niet uit. De korting geldt altijd over de module met het hoogste nummer.

Voorbeeld: 

Module 1 + module 2 = 10% korting over module 2 
Module 1 + module 3 = 10% korting over module 3
Module 2 + module 3 = 10% korting over module 3

Drie modules:

Bij afname van drie modules, ontvang je een korting van 10% op zowel de eenmalige als periodieke investering van de tweede module. Vervolgens ontvang je ook nog eens 15% korting over de eenmalige en periodieke investering van module drie.

Voorbeeld: 

Module 1 + module 2  + module 3 = 10% korting over module 2 en 15% korting over module 3

QuickOnline Compleet stapelkorting