Online gebruiksgemak

Een productconfigurator, een portaal, een boekingssysteem of digitale leeromgeving. Soms is er meer nodig dan een standaard digitale oplossing zoals een website of webshop. Applicaties bieden de uitkomst.

Webapplicaties helpen je website of webshop naar een hoger niveau te tillen. Wat met een standaard content management systeem (CMS) technisch niet lukt, kan wel worden gerealiseerd met applicaties op maat. Het is mogelijk om applicaties te koppelen aan elkaar of aan je website of webshop. Alles is mogelijk, denk bijvoorbeeld aan het online samenstellen van producten, een intranet of een online portaal waar klanten afspraken in kunnen plannen.

Meer gebruiksgemak door webapplicaties

Wat je ook voor ogen hebt met je website, het is belangrijk om vanuit de doelgroep te denken. De bezoekers op jouw website verwachten iets te kunnen vinden of te doen op de website. Als hun verwachting niet wordt waargemaakt, verlaten ze je website om naar die van de concurrent te gaan. Webapplicaties zorgen ervoor dat je website gebruiksvriendelijk is en alles biedt wat je potentiële klant op gehoopt had.

Denk daarbij aan een productconfigurator waarbij bezoekers hun eigen product geheel naar wens kunnen samenstellen en bestellen, een online leeromgeving of een portaal waar de volledige projectadministratie bijgehouden kan worden. Alles om de websitebezoekers in de watten te leggen en het ze zo gemakkelijk mogelijk te maken. Op die manier kun je met je website het resultaat halen dat je voor ogen hebt.

Ook je eigen gebruiksgemak kan verbeterd worden door applicaties te laten maken. Meer doen in minder tijd? Het kan wanneer er zoveel mogelijk processen geautomatiseerd worden. Zo blijft er minder handmatig werk over en verkleint de kans op menselijke fouten. Een applicatie laten maken? QuickOnline zorgt ervoor dat jij een gebruiksvriendelijke applicatie hebt, waardoor je efficiënter werkt en de door jouw gewenste resultaten realiseert.

Webapplicaties laten maken door specialisten

Applicaties laten maken voor je bedrijf

Soms zijn standaard oplossingen niet voldoende om de door jouw gewenste functies waar te maken. Met webapplicaties kun je een grote diversiteit aan bedrijfsprocessen automatiseren. Al die verschillende opties kunnen er voor zorgen dat je afwijkt van het doel wat je voor ogen had. Wij helpen je de juiste weg te vinden. Wanneer je ervoor kiest om een applicatie te laten maken door QuickOnline, dan doen wij er alles aan om de app aan te laten sluiten bij jouw wensen. Samen brengen we je doelen in kaart en vervolgens kijken we wat voor webapplicatie daar het beste bij aansluit.

Applicaties vereenvoudigen de processen binnen je onderneming, zodat je sneller en efficiënter kunt werken. Gebruiksgemak staat voorop.

  • check Gebruiksvriendelijk

  • check Mobiele apps

  • check Automatiseren bedrijfsprocessen

  • check Productconfigurator

  • check Online portaal

  • check Focus op resultaat

Online tools waar je op kunt bouwen

Of je nu op zoek bent naar applicaties die het leven van de websitebezoekers makkelijker maakt of een online tool waarmee je de bedrijfsprocessen kunt stroomlijnen, QuickOnline maakt applicaties waar je op kunt bouwen. Je kunt er van op aan, dat ons team van enthousiaste en deskundige specialisten alles op alles zet om de best mogelijke applicatie voor jouw bedrijf te maken.

Samen gaan we de flow uitwerken voor de applicatie. Hierbij wordt rekening gehouden met een goed lopende (happy) flow, maar ook met uitzonderingen in de flow. Dit werken wij uit met behulp van sitemaps en functionele ontwerpen voor de applicatie. Zodra we dit in kaart hebben, kunnen wij starten met de ontwerpen en ontwikkeling van de applicatie.

Dat alles met het beste resultaat voor ogen. Wat dat resultaat is? Dat is niet voor iedereen hetzelfde. Daarom hebben we van tevoren samen met jou bepaald wat dat beste resultaat voor jou is. Zo weten wij naar welk resultaat we toe moeten werken. Een webapplicatie laten maken door QuickOnline? Dat betekent een applicatie waar je op kunt bouwen.

Webapplicaties op maat voor optimaal resultaat

Wat is mogelijk met applicaties?

De techniek staat voor niets en dat geldt zeker voor applicaties. Ben je op zoek naar een nieuwe functionaliteit? Met applicaties zijn de mogelijkheden haast oneindig en wij denken graag met je mee. Welke applicatie het ook gaat worden, we zullen de functionaliteit altijd zo maken dat jij er goed mee kunt werken.

Wil je een aanpasbaar, personaliseerbaar product gaan aanbieden? Verander je van boekhoudsysteem en moet dat gekoppeld worden aan je website? Of wil je beginnen met een online leeromgeving? Ook urenregistratie, een intranet, ledenadministratie of boekingssystemen kunnen met applicaties gemaakt worden. Een maatwerk applicatie is achteraf altijd aan te passen en uit te breiden. Wij hebben alle expertise in huis om van jouw applicaties een online succes te maken. Kies je voor QuickOnline, dan kies je een partij die met je meedenkt.

Webshop waar je op kunt bouwen

Applicaties die wij ontwikkeld hebben

Gemeentelijke hulp bij schulden

Hoe kun je de weg naar gemeentelijke hulp bij schulden laagdrempeliger maken voor ondernemers?

De6 gemeenten

De gemeenten Etten-Leur, Halderberge, Moerdijk, Roosendaal, Rucphen en Zundert

Online garageboxen kopen en huren

Hoe positioneer je een nieuw merk in een sterk concurrerende markt?

XLBox Nederland

Indoor garagebox complex in Nederland

Webshop horeca Le Toko

Hoe kun je als horeca ondernemer klanten online eten laten bestellen zonder tussenpartij?

Le Toko

De Indonesian take-away in de Hoeksche Waard

Wat kost een applicatie laten maken?

Uiteraard ben je benieuwd wat het gaat kosten om applicaties te laten maken. Dat kunnen we je jammer genoeg niet zo 123 vertellen. De kosten zijn bijvoorbeeld afhankelijk van het aantal wensen dat er op jouw lijst staat. Welke processen wil je laten integreren? Wat voor koppelingen en welke functies zijn er nodig? Samen bespreken we wat het beste past bij jouw onderneming en de doelen je wil bereiken.

Na een inventarisatie van je wensen en eisen kunnen we eerlijk advies geven dat gebaseerd is op onze kennis en ervaring. Na verloop van tijd zul je zien dat het laten maken van applicaties een investering is, die ervoor zorgt dat bedrijfsprocessen efficiënter verlopen en gebruikers een hogere mate van gemak ervaren. En wat je doel ook is, wij zullen er alles aan doen om het beste resultaat uit de webapplicatie te halen.

Plan nu een afspraak in voor een eerste indicatie van de kosten.

Jij wilt online groeien? Laat ons je helpen!