Alles voor resultaat

Wij gaan nooit zomaar aan de slag met het bouwen van een website, webshop of applicatie. Wij willen eerst weten wie jij bent en wat je wilt bereiken. Onze kracht ligt in het écht luisteren en het helder krijgen van jouw doelen en de behoeftes van je doelgroep.

Wij zijn QuickOnline

QuickOnline is hét online marketingbureau uit de Hoeksche Waard. Vanuit ons kantoor in Numansdorp zet ons team van enthousiaste en deskundige specialisten alles op alles voor het beste resultaat voor onze klanten. Wij maken professionele websites, webshops (e-commerce) en slimme applicaties, maar gaan nooit zomaar aan de slag. Onze kracht ligt in het écht luisteren en het helder krijgen van achterliggende vragen, doelstellingen en behoeftes. Vervolgens buigen wij ons over de juiste strategie en ontwikkelen we maatwerk producten. Tijdens dit proces proberen we continu innovatieve manieren te vinden om online en offline met elkaar te verbinden. En dat zorgt voor mooie resultaten!

QuickOnline is creatief en altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de online wereld. Belangrijk, want dat maakt dat wij altijd met onze nieuwe en bestaande klanten mee kunnen denken in nieuwe mogelijkheden om te groeien of nog grotere successen te behalen. Dit maakt QuickOnline de ideale partner voor al jouw wensen en ambities op digitaal vlak.

Samen met jou doen wij alles voor (online) resultaat!

De gezichten achter QuickOnline

Samen zijn we QuickOnline. Een unieke combinatie van gedreven online specialisten. Samen met jou doen wij alles voor (online) resultaat.

Boyd

Eigenaar | Projectmanager

Rick

Eigenaar | Designer

Angela

Copywriter SEO

Thomas

Online marketeer

Jory

Front-end developer

Nathalie

Content creator

Yoshua

Foto- / Videograaf

Richard

ICT beheerder

Daag jij ons uit…

Interesse in samenwerken?

Wij staan altijd open voor nieuwe partners.

Onze visie

Innovatieve manieren bedenken om online en offline met elkaar te verbinden. Zo is QuickOnline gespecialiseerd in het maken van innovatieve websites, webshops en applicaties. Maar simpelweg een website maken is niet ons ding. Professionele websites die hun doel bereiken is wél waarvoor je bij ons moet zijn.

Onze missie

QuickOnline doet alles voor (online) resultaat. Dit is onze missie. Maar wat is resultaat? Voor de één is resultaat meer klanten, voor de ander is dat meer naamsbekendheid. Voor jou is resultaat misschien het verhogen van het aantal contactaanvragen. Het gewenste resultaat verschilt per klant en vraagt altijd om maatwerk.