Laten we groeien

Wil je een website laten maken en is je bedrijf gevestigd in Oud-Beijerland? QuickOnline zit bij je om de hoek en maakt professionele maatwerk websites. Een onderscheidende website die bijdraagt aan jouw doelstellingen en jouw unieke verhaal direct duidelijk maakt.

QuickOnline is een flexibel online marketingbureau in de Hoeksche Waard. Iedereen in ons team kent onze opdrachtgevers en is op de hoogte van de details. Wij houden van aanpakken en gaan altijd voor het beste resultaat.

Een rendabele website laten maken Oud-Beijerland

Een website laten maken in Oud-Beijerland is een investering. En wanneer je investeert, dan wil je natuurlijk dat de investering zich terug verdient. Een rendabele investering, dat is wat jij voor ogen hebt als je ervoor kiest om een website te laten maken. QuickOnline maakt professionele websites met de focus op maximaal rendement. Of een rendabele website voor jou meer omzet of juist meer leads betekent, wij doen alles voor het beste (online) resultaat.

Jouw doelgroep en doelstellingen zijn voor ons het uitgangspunt bij het maken van een gebruiksvriendelijk en modern design. Uiteraard besteden we veel aandacht aan een optimale gebruikservaring en beleving (ook wel UI en UX genoemd: user interface en user experience). En zodra je website online is, dan gebruiken we diverse data-inzichten om je website nog verder te optimaliseren.

Website laten maken

Helder, eenvoudig, doeltreffend

Een goede website is onmisbaar voor elke onderneming. Maar wat is dat: een goede website? Wij vinden dat een goede website een bijdrage levert aan de doelstellingen van jouw onderneming. QuickOnline maakt professionele, maatwerk websites die goed presteren, zodat jouw doelstellingen gehaald kunnen worden. Onze designers draaien hun hand niet om voor een modern webdesign, dat helemaal aansluit bij jouw organisatie. Vanaf de start wordt rekening gehouden met het doel en de doelgroep van de website.

Op het moment dat het design goedgekeurd is, gaan onze developers de website bouwen. Wij gebruiken daarbij de nieuwste technieken. Ook kun je er zeker van zijn dat alle door jou gewenste functionaliteiten in de website geïntegreerd worden. Alles wordt gebouwd op basis van maatwerk en nooit op basis van templates. Jouw website wordt net zo uniek als jouw bedrijf. Uiteraard zorgen we ervoor, dat de website uit te breiden is wanneer gewenst. Op die manier gaat je website langer mee. Een website laten maken in Oud-Beijerland? QuickOnline maakt een website voor je waar je tevreden over bent.

Website laten maken

Groeien door zoekmachine optimalisatie (SEO)

Een goede vindbaarheid in de zoekmachines staat vanaf het begin centraal bij het ontwerpen en bouwen van je website. Want een hoge ranking in Google en andere zoekmachines zoals Yahoo, Bing en DuckDuckGo? Wie wil dat nu niet? Een hoge positie in zoekmachines maken je bedrijf niet alleen goed zichtbaar, het kan ook zorgen voor meer omzet en leads. Een website laten maken in Oud-Beijerland met zoekmachine optimalisatie (SEO) zorgt voor goede organische resultaten.

Je website krijgt helaas niet vanzelf een goede ranking in de zoekresultaten van zoekmachines. Daarvoor moet je website geoptimaliseerd worden en blijven. Zoekmachines beoordelen websites op diverse vlakken zoals techniek, content en externe factoren (zoals linkbuilding). Onze bewezen aanpak maakt jouw website goed vindbaar.

Een belangrijke opmerking: SEO is een continu proces en de ontwikkelingen staan nooit stil. Voor een blijvend hoge positie in de zoekmachines zijn continue aanpassingen van je website nodig. De algoritmes wijzigen regelmatig, zodat die hoge ranking van vandaag over een paar weken zomaar verleden tijd kan zijn. Wil je goed zichtbaar zijn en dat ook blijven in de toekomst? Overweeg dan eens de gehele zoekmachine optimalisatie uit te besteden aan ons.

Website laten maken Oud-Beijerland

De kosten van een website laten maken in Oud-Beijerland

Wat gaat dat kosten? Een logische vraag, maar het antwoord is niet zo eenvoudig. Juist omdat QuickOnline professionele websites op maat maakt, is het niet mogelijk om meteen te vertellen wat een website laten maken in Oud-Beijerland kost. Het prijskaartje is afhankelijk van jouw wensen en eisen. De kosten worden bijvoorbeeld mede bepaald door het aantal functionaliteiten dat je in jouw website geïntegreerd wil zien. Maar ook of de website meertalig uitgevoerd moet worden, of er koppelingen nodig zijn met een boekhoudpakket of CRM-systeem wegen allemaal mee in het bepalen van het kostenplaatje.

Er zijn oneindig veel mogelijkheden om een website te laten maken. Daarom gaan we bij QuickOnline niet over één nacht ijs met het bouwen van een website. Nee, om goed beslagen ten ijs te komen, willen wij eerst weten wie jij bent en wanneer jij tevreden bent. Wij luisteren écht naar jouw verhaal. En daarbij besteden we veel aandacht aan het helder krijgen van jouw vragen en behoeftes en houden hierbij jouw doelgroep in ons achterhoofd. Alleen op die manier weten we naar welk resultaat we toe werken en welke functionaliteiten jouw website precies nodig heeft. We geven je vervolgens eerlijk advies en een eerlijke prijs.

  • check Op maat gemaakt

  • check Hoger in Google

  • check Focus op doelstelling en de doelgroep

  • check Geschikt voor elk apparaat

  • check Content eenvoudig zelf toevoegen of aanpassen

  • check Transparante prijzen

Met oog voor de toekomst

QuickOnline is gevestigd vlakbij het leukste dorp van Nederland (Oud-Beijerland). Wij weten wat er in de Hoeksche Waard speelt en hebben dezelfde mentaliteit. Op zoek naar een website met net zoveel uitstraling en allure als het centrum van Oud-Beijerland? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Bovendien gaan we nooit zomaar aan de slag met het ontwikkelen van een website. Onze kracht ligt in het écht luisteren en het helder krijgen van jouw visie en behoeftes, zodat we weten wat voor jou het gewenste resultaat is. Dit maakt ons de ideale partner voor al jouw ambities op digitaal vlak.

QuickOnline levert maatwerk. We laten onze creativiteit niet beperken door techniek, zodat alles mogelijk is wanneer je kiest voor een website laten maken in Oud-Beijerland.

Hoeksche Waardse mentaliteit
Met de voeten in de modder, zaken helder maken, houden en vooruit kijken. De mentaliteit die heerst in de Hoeksche Waard, maar zeker ook van toepassing is binnen het team van QuickOnline. Duidelijkheid en transparantie, daar houden we van en we geven onze eerlijke mening wanneer dat nodig is. QuickOnline heeft een klein, flexibel team, waardoor iedereen op de hoogte is van de details van opdrachten en weet wie de opdrachtgevers zijn. Samen gaan we voor een professionele en effectieve website.

Onze online resultaten

In onze cases ontdek je welke werkzaamheden we voor onze klanten hebben mogen uitvoeren en welke (online) resultaten we hebben behaald.

ExamVision België

Hoe presenteer je producten uit een medische nichemarkt op een professionele, aansprekende manier?

ExamVision België

Hèt adres voor vergroting binnen de medische sector

Website gezondheidszorg - Fysiotherapie Strijen

Hoe ontwikkel je een website en branding die past bij een groeiend bedrijf in de gezondheidszorg?

Fysiotherapie Strijen

Gespecialiseerde fysiotherapie in de Hoeksche Waard

Gemeentelijke hulp bij schulden

Hoe kun je de weg naar gemeentelijke hulp bij schulden laagdrempeliger maken voor ondernemers?

De6 gemeenten

De gemeenten Etten-Leur, Halderberge, Moerdijk, Roosendaal, Rucphen en Zundert

NEC Nijmegen fanshop webshop

Hoe kan een webshop meer verkoop genereren bij bestaande klanten?

N.E.C. Nijmegen

De online fanshop van eredivisieclub N.E.C. Nijmegen

Acclon Technologies website laten maken

Hoe maak je complexe producten en diensten online toegankelijk?

Acclon Technologies

Geavanceerde oplossingen op het gebied van vacuümtechnologie

Online garageboxen kopen en huren

Hoe positioneer je een nieuw merk in een sterk concurrerende markt?

XLBox Nederland

Indoor garagebox complex in Nederland

Webdesign laten bouwen Rijk Ontwerp

Hoe overtuig je (potentiële) klanten van jouw creativiteit met een website?

Rijk Ontwerp

Branding- en designstudio gespecialiseerd in totale branding concepten

Webshop horeca Le Toko

Hoe kun je als horeca ondernemer klanten online eten laten bestellen zonder tussenpartij?

Le Toko

De Indonesian take-away in de Hoeksche Waard