Resultaatgericht

QuickOnline is hét online marketingbureau bij jou om de hoek. Wij luisteren écht naar je en denken met je mee in wat je nodig hebt om (online) te groeien. Zo kunnen we zorgen voor een website die bijdraagt aan jouw doelen.

Ben jij een ondernemer uit Puttershoek en wil je een website laten maken? Wij maken een professionele, maatwerk website voor je. Een onderscheidende website die bijdraagt aan jouw doelen. Een website die het unieke verhaal van jouw onderneming duidelijk vertelt.

Website laten maken Puttershoek

Een goede website is onmisbaar voor elke ondernemer. Dat geldt wanneer je nog maar net bij de Kamer van Koophandel bent geweest om je bedrijf in te schrijven, maar ook als je al meerdere jubilea hebt gevierd met je onderneming. Maar wat is een goede website? Wij vinden dat een website pas goed is als hij bijdraagt aan jouw bedrijfsdoelen.

Samen met jou zullen we daarom altijd eerst bespreken wat je wil bereiken met je website, welke doelen je voor ogen hebt. Zodra dat helder is, kunnen wij van start met het bouwen van een professionele website die aan jouw eisen voldoet. Een website die zorgt voor resultaat!

Website laten maken Puttershoek

Online groeien met een professionele website

QuickOnline is een jong en ambitieus online marketingbureau bij jou om de hoek. We zitten in Numansdorp en kunnen als het nodig is snel schakelen wanneer het gaat om een website laten maken in Puttershoek. Dat is fijn, want we houden van korte lijnen. Duidelijkheid voor alles. We vinden het sowieso belangrijk om eerlijk aan te geven wat de mogelijkheden en onmogelijkheden zijn. Website laten maken Puttershoek? Bij QuickOnline weet je waar je aan toe bent, zonder verrassingen achteraf.

We leveren altijd maatwerk, omdat we op die manier kunnen garanderen dat alles precies aansluit op jouw wensen en het door jou gewenste resultaat. Onze specialisten denken met je mee en vragen je het hemd van het lijf om zo een goed beeld te krijgen van jouw bedrijf, je doelgroep en jouw wensen. Bij het ontwerpen van een website wordt de doelgroep altijd als uitgangspunt genomen. Het gehele ontwerp is afgestemd op een zo gebruiksvriendelijk mogelijk geheel voor jouw (potentiële) klanten.

Zorg voor een goede eerste indruk

Natuurlijk wil je niet alleen een website die functioneel is, het moet er ook mooi uitzien. Sterker nog, de hele website moet de juiste uitstraling hebben en laten zien waar jouw bedrijf voor staat. Maar alleen mooi is ook weer niet de bedoeling. Want zoals onze ouders al zeiden: “Van een knappe tafel kun je niet eten.” Gelukkig hebben we bij QuickOnline designers die weten hoe ze een strak, modern ontwerp kunnen combineren met de perfecte UX (gebruikerservaring) en UI (gebruikersomgeving).

We zullen de techniek achter je website zo maken, dat de websitebezoekers met gemak terug kunnen vinden waar ze naar op zoek zijn. Daarbij is snelheid een belangrijke factor. Bezoekers haken af wanneer de site te traag laadt of geen goede eerste indruk geeft. Je hebt met je website maar 1 kans om die perfecte eerste indruk te maken. Een professionele website laten maken Puttershoek is een vak apart. QuickOnline heeft de kennis en kunde in huis om een website voor je te maken die resultaat boekt.

Website laten maken

Bovenaan in de zoekmachines

Natuurlijk wordt de website in eerste instantie ontworpen voor je doelgroep, jouw potentiële klanten. Maar daarnaast is het minstens zo belangrijk dat die doelgroep jouw website weet te vinden. Als er niemand op je website komt, haal je geen enkel resultaat. Om zoveel mogelijk relevante bezoekers naar je bedrijfswebsite te krijgen, is zoekmachineoptimalisatie (SEO) onmisbaar.

Wanneer je jouw website door ons laat bouwen, dan houden we vanaf de start rekening met goede vindbaarheid in Google en andere zoekmachines. SEO bestaat namelijk uit verschillende pijlers, zoals techniek, linkbuilding en content. Wij zorgen er standaard voor dat de techniek achter jouw website niet alleen voldoet aan de eisen die bezoekers er aan stellen, maar dat alles ook optimaal is afgestemd op de wensen van zoekmachines. Een goed vindbare website laten maken Puttershoek? QuickOnline zorgt ervoor!

SEO begint bij techniek, maar ook de andere pijlers zijn belangrijk. Daarnaast is zoekmachineoptimalisatie een continu proces, waarbij de ontwikkelingen nooit stil staan. Wil je dat jouw website blijvend hoog in de zoekmachines staat, dan is een continue monitoring nodig, zodat er op tijd aanpassingen gedaan kunnen worden. De vereisten wijzigen vliegensvlug, zodat die hoge ranking van vandaag over een tijdje verleden tijd kan zijn. Wil je goed zichtbaar zijn op internet en dat ook blijven in de toekomst? Ga samen met ons de (online) strijd aan om jouw website blijvend hoog te laten scoren in de zoekmachines.

Verbeter de lokale online marktpositie

Geen uitdaging te gek

We houden van korte lijntjes en duidelijkheid. QuickOnline is gevestigd om de hoek van Puttershoek. Wij weten wat er in de Hoeksche Waard speelt, dat praat wel zo makkelijk. Heb je bijzondere wensen voor je website en wil je iets waarvan je niet zeker weet of het kan worden gerealiseerd? Dan ben je bij QuickOnline aan het juiste adres. Ons team is innovatief, creatief en gaat graag op zoek naar de mogelijkheden. We denken niet in problemen, maar in oplossingen en daarbij is geen uitdaging te gek. Website laten maken Puttershoek en benieuwd naar ons werk? Bekijk onze cases.

  • check Op maat gemaakt

  • check Hoger in Google

  • check Focus op doelstelling en de doelgroep

  • check Transparante prijzen

  • check Geschikt voor elk apparaat

Onze online resultaten

In onze cases ontdek je welke werkzaamheden we voor onze klanten hebben mogen uitvoeren en welke (online) resultaten we hebben behaald.

ExamVision België

Hoe presenteer je producten uit een medische nichemarkt op een professionele, aansprekende manier?

ExamVision België

Hèt adres voor vergroting binnen de medische sector

Website gezondheidszorg - Fysiotherapie Strijen

Hoe ontwikkel je een website en branding die past bij een groeiend bedrijf in de gezondheidszorg?

Fysiotherapie Strijen

Gespecialiseerde fysiotherapie in de Hoeksche Waard

Gemeentelijke hulp bij schulden

Hoe kun je de weg naar gemeentelijke hulp bij schulden laagdrempeliger maken voor ondernemers?

De6 gemeenten

De gemeenten Etten-Leur, Halderberge, Moerdijk, Roosendaal, Rucphen en Zundert

NEC Nijmegen fanshop webshop

Hoe kan een webshop meer verkoop genereren bij bestaande klanten?

N.E.C. Nijmegen

De online fanshop van eredivisieclub N.E.C. Nijmegen

Acclon Technologies website laten maken

Hoe maak je complexe producten en diensten online toegankelijk?

Acclon Technologies

Geavanceerde oplossingen op het gebied van vacuümtechnologie

Online garageboxen kopen en huren

Hoe positioneer je een nieuw merk in een sterk concurrerende markt?

XLBox Nederland

Indoor garagebox complex in Nederland

Webdesign laten bouwen Rijk Ontwerp

Hoe overtuig je (potentiële) klanten van jouw creativiteit met een website?

Rijk Ontwerp

Branding- en designstudio gespecialiseerd in totale branding concepten

Webshop horeca Le Toko

Hoe kun je als horeca ondernemer klanten online eten laten bestellen zonder tussenpartij?

Le Toko

De Indonesian take-away in de Hoeksche Waard