Ik ben Angela en ik ben één van die geluksvogels die van haar hobby haar werk heeft kunnen maken. Wat ik doe? Ik schrijf. Voor mijn werk (als SEO copywriter) en in mijn vrije tijd (als razende reporter voor het plaatselijke sufferdje en ik werk op dit moment aan 3 boeken tegelijk). Ik ben gek op verhalen en een echte boekenwurm met thuis meerdere boekenkasten vol met boeken die ik ooit nog een keer wil lezen.

Stel jezelf eens voor!

Waarom doe je het werk dat je doet?

Wat mijn drive is? Ik wil met verhalen de wereld een beetje mooier maken. Dat is echt mijn missie! En dat kun je breed zien: bijvoorbeeld door ondernemers te helpen om beter zichtbaar te worden, door een leuk, maar makkelijk leesbaar boek te schrijven waardoor kinderen meer plezier krijgen in lezen, maar ook door plaatselijk nieuws te brengen zodat (bijvoorbeeld) ouderen op de hoogte blijven van wat er speelt in hun woonplaats.

Waar moet jij hard om lachen?

Om grapjes die zo flauw zijn, dat ze een flinke portie Maggi kunnen gebruiken en om woordgrappen (hoe kan het ook anders?).

Iedereen heeft wel een woord (of korte zin) waar ie de kriebels van krijgt. Wat is jouw jeukwoord?

Moeten, als in: dit boek moet je gelezen hebben. Als iemand zoiets zegt, dan gaan bij mij de hakken in het zand.

Angela copywriter SEO
Angela copywriter SEO
Welk boek moet je gelezen hebben? Geintje…maar nu we het er toch over hebben: wat is je favoriete boek?

Ik heb al zoveel gelezen en er zijn zoveel mooie boeken, dat ik daar echt geen antwoord op kan geven. Momenteel lees ik de boeken van Carlos Ruiz Zafon graag, maar over een half jaar of een jaar kan ik weer helemaal enthousiast zijn over de boeken van een andere schrijver of schrijfster.

Wat vind je het leukste van werken bij QuickOnline?

Lekker cliché, maar eigenlijk vind ik alles leuk om te doen. Juist de afwisseling van de verschillende teksten en diverse klanten zorgt ervoor dat ik met veel plezier naar het kantoor in Numansdorp rij!

Welk eten vind je zo lekker dat je het elke dag wel naar binnen kunt werken?

IJs! Maakt niet uit of het waterijs, softijs of Ben&Jerry’s is, ik ben er gek op.

Als je een speler in een voetbalteam was, op welke positie zou je staan? En waarom?

Verdediger! Hard werken terwijl er altijd nog iemand achter je staat als back-up.

Op welke karaktereigenschap van jezelf ben je het meest trots?

Mijn inlevingsvermogen.

Jij wilt online groeien? Laat ons je helpen!