Website ontwikkeling

Heb jij een webdesign voor een website of webshop ontworpen, maar heb je weinig of geen ervaring met het bouwen van een website? Onze developers bouwen de website pixel perfect na op basis van jouw webdesign. Wij realiseren de professionele website waarmee je je klanten blij mee maakt en helpt met online te groeien.

Website laten bouwen die jij ontworpen hebt

Je hebt jouw creativiteit en inspiratie gebruikt om een prachtig website ontwerp te maken voor een klant, maar nu moet het webdesign nog gerealiseerd worden. Hoe pak je dit aan? Wij helpen je graag bij het bouwen van de website, webshop of app.

Wanneer jij ons een webdesign aanlevert, zorgen wij dat jouw ontwerp omgezet wordt naar een gerealiseerde professionele website of webshop. Naast onze belofte dat je webdesign 1 op 1 wordt gebouwd, beloven wij ook dat de website gemakkelijk te beheren is en voldoet aan alle eisen qua techniek. Geen creatieve beperkingen meer in jouw website ontwerpen, omdat je niet hoeft na te denken over de techniek. Dat doen wij voor jou!

Website laten maken - Webdesign

Wij bouwen jouw webdesign

Ben jij een freelance grafisch ontwerper? Of ben je onderdeel van een reclamebureau? Dan is de kans groot dat klanten vragen of je ook een website, webshop of app kunt maken. Het ontwerp maken van een professionele website is waarschijnlijk geen probleem, maar de website moet ook nog gebouwd worden. Een website laten bouwen… geen probleem! Hiervoor ben je bij ons aan het juiste adres!

Wij helpen al diverse reclamebureaus en freelance grafische ontwerpers bij de ontwikkeling van een website, webshop of app. Je kunt bij ons elk ontwerp aanleveren en wij bouwen het pixel perfect na. Wanneer wij het webdesign ontvangen, kijken onze specialisten kritisch naar het ontwerp of wij verbeterkansen zien. Samen met jou willen we het beste online resultaat behalen met de website. Daarom denken wij dus graag met je mee en zo verbeteren we samen jouw digitale product.

Maatwerk website WordPress

Waarom wij de ideale partner zijn

Een website laten bouwen voor jouw klant uitbesteden? Het is logisch dat je dat niet zomaar uitbesteedt aan een externe partij. Het is belangrijk dat je een betrouwbare partner hebt die mee je meedenkt.

Natuurlijk kunnen wij genoeg redenen bedenken waarom wij de ideale partner zijn voor website ontwikkeling, maar dat zal de praktijk moeten uitwijzen. Graag nodigen we je uit voor een ‘bakkie koffie’, vertellen we alles wat je wilt weten over ons en zijn wij ook benieuwd naar jouw verhaal.

  • check Specialisten die met je meedenken

  • check Soepele communicatie

  • check Maatwerk & toegankelijke code

  • check Whitelabel oplevering

  • check Geoptimaliseerd voor zoekmachines

  • check Gebruiksvriendelijk beheer

Voorbeelden uit de praktijk

Webdesign laten bouwen Rijk Ontwerp

Hoe overtuig je (potentiële) klanten van jouw creativiteit met een website?

Rijk Ontwerp

Branding- en designstudio gespecialiseerd in totale branding concepten

Online garageboxen kopen en huren

Hoe positioneer je een nieuw merk in een sterk concurrerende markt?

XLBox Nederland

Indoor garagebox complex in Nederland

NEC Nijmegen fanshop webshop

Hoe kan een webshop meer verkoop genereren bij bestaande klanten?

N.E.C. Nijmegen

De online fanshop van eredivisieclub N.E.C. Nijmegen

Webshop horeca Le Toko

Hoe kun je als horeca ondernemer klanten online eten laten bestellen zonder tussenpartij?

Le Toko

De Indonesian take-away in de Hoeksche Waard

Gemeentelijke hulp bij schulden

Hoe kun je de weg naar gemeentelijke hulp bij schulden laagdrempeliger maken voor ondernemers?

De6 gemeenten

De gemeenten Etten-Leur, Halderberge, Moerdijk, Roosendaal, Rucphen en Zundert

Een website bouwen op basis van een template

Je kunt natuurlijk zelf proberen een website te bouwen die je ontworpen hebt. Maar vaak komt dit de kwaliteit niet ten goede. Misschien lijkt het een goed idee omdat je zo meer marge pakt, maar in de praktijk blijkt op langer termijn vaak het tegenovergestelde. Je krijgt bijvoorbeeld te maken met technische problemen na updates, veiligheidsproblemen of optimalisaties waar je geen verstand van hebt. Hoe los je dit op en houdt je je klant tevreden?

Een website bouwen op basis van een template. Er zijn natuurlijk genoeg mooie templates te vinden, maar een template is wel beperkt en begrenst de creativiteit en vrijheid tijdens voor het webdesign. Zo ziet de website er nooit uit zoals jij wilt.

Een goede website moet er niet alleen mooi uitzien, maar moet gewoon werken. Een website laten bouwen door QuickOnline zorgt ervoor dat jij niet meer verantwoordelijk bent voor de technische functionaliteiten en werking van de website, webshop of app. En je kunt doen waar jij goed in bent, het maken van een creatief webdesign!

Adobe XD, PSD, Illustrator, Figma, het mag allemaal...

Het maakt ons niet uit welk programma jij gebruikt om te ontwerpen. Voor ons gaat het er om dat het webdesign duidelijk en compleet wordt aangeleverd. De rest doen wij vervolgens. En zien wij verbeterpunten zullen we dit uiteraard met je overleggen.

Webdesign de6voorondernemers.nl

Jij wilt online groeien? Laat ons je helpen!