Online resultaat

Wij maken professionele websites die jou onderscheiden van de rest en bijdragen aan jouw doelstellingen. Daarbij is het ook een middel om jouw unieke verhaal in één oogopslag over te brengen.

Een goede website is onmisbaar, maar wat is een goede website? Wij vinden dat een goede website een bijdrage moet leveren aan de doelstellingen van jouw organisatie. Samen ontdekken wij jouw doelstellingen en hoe wij deze met behulp van een maatwerk website kunnen bereiken. Daarbij is het voor ons vanzelfsprekend dat een website gebruiksvriendelijk en schaalbaar is voor jouw organisatie.

Website laten maken, wat levert het je op?

Wij kunnen jou helpen met het maken van een nieuwe website voor je bedrijf. Maar is er wel een nieuwe website nodig? En wat wil je bereiken met de website? Wij denken graag met je mee om jou te voorzien van eerlijk advies om het beste (online) resultaat te behalen voor jouw organisatie.

Een nieuwe website laten maken is een investering voor je bedrijf. Investeren is niet erg, als je het maar snel terugverdient en het extra rendement oplevert. Daarom maken wij professionele websites met focus op maximaal rendement. Of dit nu meer omzet of meer leads betekent. Wij zullen er alles aan doen om het beste resultaat voor jou te halen.

Bij het ontwikkelen van een nieuwe website zijn jouw doelgroep en de doelstellingen het uitgangspunt. Naast een gebruiksvriendelijk en modern design denken wij ook na over een fijne gebruikservaring. Zowel voor de bezoekers als voor de beheerder van de website. Wanneer de website gerealiseerd is, gebruiken wij de data inzichten om jouw website te optimaliseren. Dat betaalt zich uiteindelijk terug in resultaat.

Wanneer je voor QuickOnline kiest als partner dan krijg je niet alleen een nieuwe website, maar ook een partij die met je meedenkt. Wij doen alles voor (online) resultaat.

Hoe wij een maatwerk website voor jouw bedrijf maken

Wij maken professionele websites voor klanten uit diverse branches voor een eerlijke prijs. Dat doen we door in eerste instantie goed te luisteren naar jou om jouw wensen en eisen te ontdekken. We denken samen na over het doel en de doelgroep van de website.

Wanneer je een maatwerk website laat maken door QuickOnline, gaan we voor een website die presteert. Onze designers gaan aan de slag met een professioneel webdesign voor jouw nieuwe website. Het webdesign sluit perfect aan bij jouw organisatie, is modern en er wordt direct rekening gehouden met het doel en de doelgroep van de website.

Nadat het webdesign is goedgekeurd, starten onze developers met het bouwen van de website. We kiezen voor de nieuwste technieken bij de ontwikkeling van een maatwerk website en de gewenste functionaliteiten. Wij bouwen altijd op basis van maatwerk en niet op basis van templates. Hierbij houden wij rekening met zoekmachine optimalisatie, zodat je website hoger in Google of andere zoekmachines komt. Wij zorgen ervoor dat we de website kunnen uitbreiden wanneer dit gewenst is. Jouw website gaat langer mee en presteert beter.

Als je door ons je website laat maken, weet je zeker dat je een website hebt waar je tevreden over bent.

Websites waar je op kunt bouwen

Heeft je onderneming al een website, maar ben je niet tevreden over de website? Vallen de resultaten tegen? Loop je tegen beperkingen aan bij het optimaliseren van jouw website? Of heeft jouw bedrijf nog geen website en wil je graag een professionele website laten maken?

Wij maken maatwerk websites waar je op kunt bouwen. Onze specialisten helpen je graag met het realiseren van een website die perfect aansluit bij jouw visie en missie. Geen templates, maar een website op maat waardoor de website geschikt is voor uitbreidingen. Wil jij een nieuwe functionaliteit? Dat is mogelijk en wij denken graag met je mee. Wij laten onze creativiteit niet beperken door technieken. Alles is mogelijk met onze websites op maat.

  • check Op maat gemaakt

  • check Hoger in Google

  • check Focus op doelstelling en de doelgroep

  • check Geschikt voor elk apparaat

  • check Content eenvoudig zelf toevoegen of aanpassen

  • check Transparante prijzen

Wat kost een website?

Aan welke kosten moet ik denken bij een nieuwe website? Een veelgestelde eerste vraag aan ons waar wij eigenlijk niet direct een antwoord op hebben. De kosten voor een maatwerk website zijn afhankelijk van jouw wensen en eisen. Welke functionaliteiten moeten geïntegreerd worden in de website? Moet de nieuwe website meertalig worden? Moeten er koppelingen gemaakt worden met andere software zoals een boekhoudpakket of een CRM? Wordt er gebruik gemaakt van een blog of portfolio voor projecten?

Graag ontdekken wij samen met jou welke functionaliteiten de website nodig heeft. En geven wij een eerlijk advies op basis van onze kennis en ervaring. Nieuwsgierig geworden? Plan een afspraak mee voor een eerste kostenindicatie.

Website laten maken

Onze online resultaten

In onze cases ontdek je welke werkzaamheden we voor onze klanten hebben mogen uitvoeren en welke (online) resultaten we hebben behaald.

Website gezondheidszorg - Fysiotherapie Strijen

Hoe ontwikkel je een website en branding die past bij een groeiend bedrijf in de gezondheidszorg?

Fysiotherapie Strijen

Gespecialiseerde fysiotherapie in de Hoeksche Waard

Gemeentelijke hulp bij schulden

Hoe kun je de weg naar gemeentelijke hulp bij schulden laagdrempeliger maken voor ondernemers?

De6 gemeenten

De gemeenten Etten-Leur, Halderberge, Moerdijk, Roosendaal, Rucphen en Zundert

Online garageboxen kopen en huren

Hoe positioneer je een nieuw merk in een sterk concurrerende markt?

XLBox Nederland

Indoor garagebox complex in Nederland

NEC Nijmegen fanshop webshop

Hoe kan een webshop meer verkoop genereren bij bestaande klanten?

N.E.C. Nijmegen

De online fanshop van eredivisieclub N.E.C. Nijmegen

Webshop horeca Le Toko

Hoe kun je als horeca ondernemer klanten online eten laten bestellen zonder tussenpartij?

Le Toko

De Indonesian take-away in de Hoeksche Waard

Wil je meer weten over het laten maken van een Wordpress website?

De kans is groot dat je website gebouwd wordt op het populaire CMS (Content management Systeem) WordPress. Wij zorgen ervoor dat het CMS WordPress gebruiksvriendelijk, veilig en up-to-date is. Door de hoge gebruiksvriendelijkheid kun je, ook als je minder digitale ervaring hebt, eenvoudig je website zelf beheren. Uiteraard bieden wij ook ondersteuning in het vullen van de website.

Website laten maken

Jij wilt online groeien? Laat ons je helpen!