Meer verkopen

Voor een winstgevende webshop is er meer nodig dan een website en wat producten. Wij maken professionele webshops die ervoor zorgen dat jouw producten gevonden en verkocht worden.

Een hogere omzet en meer winst met een professionele webshop, dat kan door een maatwerk webshop te laten maken die voor jou werkt en niet andersom. Wij denken graag met je mee om die webshop neer te zetten die perfect past bij jouw bedrijf, producten en jouw doelstellingen. QuickOnline helpt je om jouw doelen te bereiken. Samen gaan we voor het beste resultaat.

Meer sales en hoger rendement met een professionele webshop

De ene webshop is de andere niet. Je zou zeggen dat het kinderlijk eenvoudig is om een webshop te maken. Maar wat als één van de functies niet werkt? Je verliest omzet en (potentiële) klanten. Een goed werkende webshop is essentieel. Een professionele webshop laten maken zorgt voor meer verkopen en een hoger rendement. Wij denken met je mee en maken een webwinkel die resultaat boekt.

Afhankelijk van jouw doelstellingen en wensen bouwen wij een webshop op maat. Denk daarbij aan koppelingen met diverse partners, een fysieke en online winkel die geruisloos op elkaar aansluiten, retourmanagement, speciale kortingsmogelijkheden en een gebruikersomgeving die zeer gebruiksvriendelijk is. Echt alles is mogelijk met onze maatwerk webshops, want wij laten onze creativiteit niet beperken door technieken.

Meer doen in minder tijd? Wanneer er zoveel mogelijk processen geautomatiseerd worden, blijft er minder handmatig werk over. Ook wordt de kans op menselijke fouten een stuk lager. Een maatwerk webshop laten maken met geautomatiseerde processen? QuickOnline realiseert het voor je, zodat je efficiënter werkt en een hoger rendement realiseert.

Professionele webshop laten maken

Wij maken van jouw webshop een online succes

Je hebt een professionele webshop laten maken, klaar om jouw producten online te verkopen. Helaas gaat dat niet zo makkelijk en kun je niet zomaar achterover leunen en wachten op klanten. Sterker nog, nu begint het pas. Ook al heb je de perfecte webshop laten maken, zonder bezoekers verkoop je niks. Wij helpen je om de juiste bezoekers te trekken. Je doelgroep moet je weten te vinden om vervolgens jouw producten te kopen.

Hoe breng je jouw webwinkel en producten onder de aandacht? Dat kan met online marketing, denk hierbij aan zoekmachine optimalisatie (SEO), Google adverteren (SEA), email marketing en social media. Maar wat voor online marketing past bij jou? QuickOnline denkt graag met je mee en kan je volledig ontzorgen. Naast de uitvoerende marketingwerkzaamheden analyseren we diverse data om inzichtelijk te maken wat de resultaten zijn. Met deze resultaten kunnen wij jouw webwinkel optimaliseren en verbeteren. Een goed werkende webshop in combinatie met de juiste marketingstrategie zorgen voor online succes.

  • check Geoptimaliseerd voor zoekmachines

  • check Email marketing

  • check Marketingstrategie

  • check Online advertentiecampagnes

  • check Rapportages en monitoring

  • check Focus op resultaat

Een webshop waar je op kunt bouwen

Een webshop laten maken, daarvoor kies je niet zomaar het eerste het beste bedrijf uit. QuickOnline begrijpt dat. Voordat we voor je aan de slag gaan, willen we graag eerst weten wie jij bent en wat je wilt bereiken met de webshop. Luisteren naar jouw verhaal en het helder krijgen van jouw doelen, daar ligt onze kracht.

Ons team van enthousiaste en deskundige specialisten zet vervolgens alles op alles om de best mogelijke webshop voor jouw bedrijf te maken. Samen doen we alles voor (online) resultaat. Dat resultaat is niet voor iedereen hetzelfde en van tevoren hebben we samen met jou bepaald wat voor jou het beste resultaat is. Op die manier weten wij naar welk resultaat we toe moeten werken. Een webshop laten maken door ons betekent een webshop waar je op kunt bouwen.

Webshop waar je op kunt bouwen

Een Magento of WooCommerce webshop laten maken

Zoveel webshops, zoveel content management systemen (CMS). QuickOnline luistert naar jouw ideeën en wensen. Afhankelijk daarvan adviseren we welk CMS goed bij jouw organisatie en doelstellingen past. Dat kan Magento of WooCommerce zijn, maar ook een Lightspeed webshop behoort tot de mogelijkheden.

Welk CMS het ook gaat worden, we zullen de webwinkel altijd zo maken dat jij er goed mee overweg kunt. Een maatwerk webshop laten maken door QuickOnline betekent niet dat je afhankelijk blijft van ons voor aanpassingen. Je zult onze hulp niet nodig hebben om een pagina of product toe te voegen, dat kun je gewoon zelf. Wij zorgen ervoor dat het beheren van jouw webshop een ‘makkie’ is. Daarnaast is er altijd een mogelijkheid om een training te volgen waarin we alles aan je uitleggen. Kom je er alsnog niet uit? Geen probleem, wij helpen je graag!

Wil je een groter assortiment gaan aanbieden? Veranderen van boekhoudsysteem? Of wil je een koppeling met een ander retoursysteem? Een maatwerk webwinkel is achteraf altijd aan te passen en uit te breiden. Wij hebben alle expertise in huis om van jouw webshop een online succes te maken. Wanneer je kiest voor QuickOnline, dan krijg je niet alleen een nieuwe webshop, maar ook een partij die met je meedenkt.

Webshop WooCommerce Magento

Een aantal succesvolle webshops door ons ontwikkeld

Netshopper, Webshop met product configurator

Meer verkopen en efficiënter werken door een productconfigurator

Netshopper

Gespecialiseerd in prefab glasvezelkabels

Webshop horeca Le Toko

Hoe kun je als horeca ondernemer klanten online eten laten bestellen zonder tussenpartij?

Le Toko

De Indonesian take-away in de Hoeksche Waard

NEC Nijmegen fanshop webshop

Hoe kan een webshop meer verkoop genereren bij bestaande klanten?

N.E.C. Nijmegen

De online fanshop van eredivisieclub N.E.C. Nijmegen

ExamVision België

Hoe presenteer je producten uit een medische nichemarkt op een professionele, aansprekende manier?

ExamVision België

Hèt adres voor vergroting binnen de medische sector

Wat kost een webshop laten maken?

Wij begrijpen dat je graag wil weten wat een maatwerk webshop je gaat kosten, maar helaas hebben we daar niet meteen een antwoord op. De kosten zijn namelijk sterk afhankelijk van de grootte van jouw wensenlijst. Welke functies wil je laten integreren? Wat voor koppelingen zijn er nodig? In hoeverre wil je onze hulp met marketing? We bespreken samen wat het beste bij je past en de doelen die je wil bereiken.

Aan de hand van al die verschillende factoren, geven we eerlijk advies op basis van onze kennis en ervaring. Een webshop laten maken is een investering, maar samen zorgen we ervoor dat deze investering veel zal opleveren. Wij zullen er alles aan doen om het beste rendement uit je webshop te halen. Ons motto is niet voor niets: alles voor (online) resultaat!

Je bent eruit... Je wilt een professionele webshop laten maken.