Connecting people

Maak bij de eerste ontmoeting direct indruk op jouw potentiële nieuwe klant met het slimme visitekaartje. Deel gemakkelijk, contactloos en snel jouw contactgegevens op een innovatieve manier en maak indruk.

Waarom een slim visitekaartje?

De QuickConnected card is een innovatieve en snelle manier om jouw contactgegevens gemakkelijk te delen. Door gebruik te maken van nieuwe innovatieve technieken zoals nfc (near-field communication) en een QR-code is het mogelijk om contactgegevens contactloos te delen met jouw connectie. Jij bepaalt zelf met wie je jouw QuickConnected profiel deelt. Laat anderen jouw slimme visitekaartje tappen of scannen en binnen enkele secondes wordt jouw profielpagina getoond.

De meest innovatieve en efficiënte manier van netwerken!

  • check Contactgegevens altijd up-to-date

  • check Makkelijk & snel netwerken

  • check Duurzaam

  • check Voordeliger op langer termijn

  • check Maak indruk tijdens netwerken

  • check Geen app nodig

  • check Geen stapels visitekaartjes meer

  • check Jouw visitekaartjes zijn nooit ‘op'

Hoe werkt het slimme visitekaartje?

Jouw contact heeft nu jouw digitale visitekaartje (profielpagina) ontvangen. Hij/zij kan nu al jouw contactgegevens zien en opslaan, jouw socials en website bekijken, een berichtje sturen, een afspraak inplannen en nog veel meer. Daarnaast zijn jouw contactgegevens altijd up-to-date en hoef jij nooit nieuwe visitekaartjes te bestellen wanneer er gegevens veranderen.

Nooit meer met stapels visitekaartjes op pad, maar één QuickConnected business card voor al jouw connecties.

Slim visitekaartje QuickConnected

Een slim visitekaartje laten ontwerpen in de huisstijl van jouw bedrijf

Bij QuickConnected is het mogelijk om een slim visitekaartje op maat te ontwerpen. Je kunt kiezen voor het standaard ontwerp of voor een ontwerp volledig op maat. Voor welk ontwerp je ook kiest, je maakt zeker indruk met jouw slimme visitekaartje. Wil je liever zelf een ontwerp aanleveren? Ook dat is mogelijk.

Ook de digitale profielpagina, welke gekoppeld is aan jouw QuickConnected business card, kun je eigen maken. Zo kun je een logo en profielfoto toevoegen, maar ook een mooie afbeelding bovenaan jouw pagina mag niet ontbreken. Daarnaast is ook mogelijk om een aanbieding/actie te tonen met behulp van een mooie banner.

Een slim visitekaartje en de bijbehorende digitale profielpagina volledig in de huisstijl van jouw organisatie.

Duurzaam visitekaartje