Beter scoren in Google

Wij zetten zoekmachine optimalisatie / SEO in als online marketing tool om jouw bedrijf te helpen met groeien. Met zoekmachine optimalisatie zorgen wij dat jouw website hoger in Google komt en dit resulteert in meer relevante bezoekers.

Je hebt een mooie en professionele website, maar de resultaten blijven uit. Hoe is dit mogelijk? Weet de doelgroep jouw website wel te vinden? Ben je wel zichtbaar in zoekmachines op de juiste zoekwoorden? Door je website te optimaliseren voor zoekmachines zorgen wij voor een hogere positie in Google en dus meer relevante bezoekers en meer leads. Onze SEO strategie kan uitkomst bieden voor betere (online) resultaten. Wat is SEO? De letterlijke SEO betekenis is Search Engine Optimization, zoekmachine optimalisatie in het Nederlands dus. Zoekmachine optimalisatie is eigenlijk alles wat je doet om hoger in de organische zoekresultaten van zoekmachines te komen. Kortom met behulp van SEO scoort je website beter in Google.

Beter zichtbaar, doordat jouw website hoger in Google staat

Het is vanzelfsprekend dat jij een hoge positie wilt in de zoekresultaten van zoekmachines. Het voordeel van een toppositie is dat jij beter zichtbaar bent voor potentiële klanten. Maar je website krijgt niet zomaar een hoge positie in de zoekresultaten van zoekmachines. Om dit te bereiken moet je website geoptimaliseerd worden en blijven voor zoekmachines. De website wordt op diverse fronten zoals content, techniek en ook externe factoren (bijvoorbeeld linkbuilding) beoordeeld. Om je website hoger in Google te krijgen, zul je dagelijks bezig moeten zijn met het optimaliseren van je website. Een zoekwoorden-onderzoek uitvoeren, landingspagina’s opzetten, bloggen en ga zo maar door. Een dagtaak dus, tenminste als je dit goed wilt doen.

Wij hebben specialisten in huis die precies weten wat zij moeten doen om jouw website hoger in Google te krijgen. Samen ontdekken wij wat jij wilt bereiken (doelen bepalen), wie jouw doelgroep is en wie jouw online concurrenten zijn. Aan de hand van deze gegevens en het beschikbare budget, bepalen wij samen welke SEO strategie we gaan inzetten en zetten dit om in een duidelijk zoekmachineplan op maat.

Website hoger in Google

Wij zijn specialist in zoekmachine optimalisatie (SEO)

Wil je meer kwalitatieve bezoekers op je website zonder dat je betaalt per klik? Dan is het noodzakelijk dat je website organisch (gratis) beter zichtbaar is, doordat jouw website hoger in Google wordt getoond. De SEO specialisten van QuickOnline kunnen ervoor zorgen dat je website beter organisch gaat scoren in zoekmachines.

Onze specialisten bepalen samen met jou welke SEO strategie ingezet gaat worden en adviseren jou hier natuurlijk ook in. Wil jij lokaal beter zichtbaar worden? Landelijk? Of misschien zelfs wel internationaal? Aan de hand van jouw doelstellingen en de doelgroep, bepalen we welke SEO strategie het beste bij jou past.

Met onze bewezen aanpak zorgen wij ervoor dat jouw website beter vindbaar wordt. Het gevolg hiervan is meer relevante bezoekers en meer leads. Ook als jij denkt geen kans te hebben door grote concurrenten, zien wij altijd kansen. Wij stemmen onze SEO strategie altijd af op de huidige markt en blijven dit ook telkens vernieuwen. Durf jij samen met ons de (online) strijd aan te gaan tegen jouw concurrenten?

  • Technische SEO

  • Lokale SEO

  • Internationale SEO

  • Linkbuilding

  • SEO teksten laten schrijven

  • Zoekwoorden-onderzoek

  • Marketingplan

  • SEO rapportages / monitoring

Zoekmachine optimalisatie uitbesteden, wat levert het jou op?

Zoekmachine optimalisatie zelf uitvoeren of uitbesteden? Je denkt vast: ‘Zoekmachine optimalisatie, dat kan ik zelf ook.” En dat is ook zeker zo met behulp van een aantal dure SEO tools. Maar heb je hier wel tijd voor als ondernemer? Je hebt veel tijd nodig om zoekmachine optimalisatie onder de knie te krijgen en daarnaast is het een tijdrovende klus. Er zijn meer dan 200 verschillende factoren die bepalen hoe hoog jouw website scoort in de zoekresultaten van zoekmachines. Wij zeggen altijd ‘schoenmaker blijf bij je leest’. Jij kunt je tijd veel beter besteden aan waar jij goed in bent. Maar het is aan jou om te bepalen of je het zelf doet of liever uitbesteedt.

Zoekmachine optimalisatie uitbesteden is een investering voor de langere termijn. Je zult niet direct resultaat zien, maar op lange termijn (tussen de 6 en 12 maanden) zal je resultaat gaan zien. Zo rankt jouw website hoger in Google, maar het resultaat blijft ook langer zichtbaar. Door het uit te besteden zul je tijd besparen en kun jij doen waar je goed in bent.

Zoekmachine optimalisatie zoekwoorden

Met Google adverteren (SEA) nog effectiever jouw doelgroep bereiken

Interessant dat zoekmachine optimalisatie, maar eigenlijk wil je ook direct resultaat zien. Dan kun je naast SEO er ook voor kiezen om SEA (Search Engine Advertising) in te zetten als marketing tool.

SEO richt zich op het verbeteren van de positie van jouw website in de organische (onbetaalde) zoekresultaten van zoekmachines. Dit is een investering voor de langere termijn en levert vaak niet direct resultaat op. Het voordeel hiervan is wel dat de resultaten langer zichtbaar zijn en je niet per klik betaalt. Zoekmachine adverteren (SEA) richt zich op de betaalde zoekresultaten in zoekmachines. Je betaalt voor een advertentie en hierdoor wordt jouw website getoond in de betaalde zoekresultaten. Het voordeel hiervan is dat je direct resultaat ziet van de SEA werkzaamheden. Bij SEA komt je website hoger in Google zolang je hiervoor blijft betalen.

Zowel SEO als SEA zijn onmisbaar in een goede online marketingstrategie.

Wil je ook dat jouw website hoger in Google wordt getoond?