Acclon Technologies

Geavanceerde techniek, producten op het gebied van vacuümtechnologie en vacuüm gerelateerde processen. Behoorlijk complexe materie en hoe creëer je dan een website die de diensten en producten van Acclon Technologies toegankelijk en duidelijk overbrengt, zonder afbreuk te doen aan die producten en diensten? Met deze vraag gingen wij bij QuickOnline aan de slag. En het resultaat mag er wezen!

Acclon Technologies is een bedrijf uit de Hoeksche Waard dat innoverende en geavanceerde oplossingen levert op het gebied van vacuümtechniek. Of het nu gaat om de aanschaf van een enkele vacuümpomp of een complex hoogvacuüm probleem, Acclon Technologies biedt hulp! Ze hebben enorme passie voor het vak en zijn ervan overtuigd dat ze (bijna) alles weten over hun specialisme. Ze geven graag advies, zoeken en testen het liefst zelf mee om te beoordelen wat er werkt en wat niet. Ieder vraagstuk heeft een eigen oplossing.

Klant

Acclon Technologies

In samenwerking met

SEE Marketing, Ontwerpstudio GO en YourSuccessStory

Diensten

Een overzichtelijke website in twee talen (NL en EN) met toegankelijke informatie, een nieuwsbrief-koppeling, productoverzicht en downloads.

Bekijk de website icoon pijl rechts wit

Denken vanuit de oplossing

Het eerste dat opvalt bij Acclon Technologies is de enorme passie voor hun vak. De gedrevenheid waarmee zij hun klanten helpen door het aandragen van oplossingen of door het leveren van de juiste producten is geweldig om te ervaren. Wij van QuickOnline voelden naast bewondering voor zoveel vakmanschap ook verwantschap. Wij hebben namelijk net als Acclon Technologies passie voor wat we doen en we denken in oplossingen.

Zoals Acclon Technologies zelf zegt: “We vinden het namelijk een uitdaging om net zo lang na te denken en te puzzelen totdat we tot een werkende oplossing komen.” Dat geldt ook voor ons en wij hebben echt even moeten puzzelen om tot een duidelijke structuur van de nieuwe website te komen. De grote hoeveelheid verschillende klanten uit variërende branches en de diversiteit aan diensten en producten zorgden voor een extra uitdaging.

Hoe zorg je er voor dat er een duidelijke en overzichtelijke structuur ontstaat op een website met veel, complexe informatie? In samenspraak met Acclon Technologies is gekozen voor een onderverdeling in diensten, branches en producten.

Acclon Technologies website laten maken

Helder. Eenvoudig. Doeltreffend.

Een professionele website met een duidelijke structuur, dat was een eerste vereiste. Naast de overzichtelijke verdeling in specialisaties en branches, zijn de diverse producten duidelijk in beeld gebracht door te kiezen voor een opstelling met de look and feel van een webshop. De vacuümpompen zijn niet online te bestellen, maar ze worden zo op een gebruiksvriendelijke en toegankelijke manier getoond. Behalve een foto en de belangrijkste technische specificaties kunnen (potentiële) klanten meer informatie vinden in de uitgebreide database met handleidingen. Deze handleidingen zijn als extra service te downloaden als PDF.

Acclon Technologies website laten maken

Beter zichtbaar dan de groothandel

Acclon Technologies heeft de exclusieve rechten voor de verkoop van Edwards Vacuümpompen in Nederland. Maar voordat ze bij QuickOnline aanklopten, waren de websites van de groothandel en concurrerende bedrijven online beter zichtbaar dan zijzelf. Dat moest veranderen! Door een duidelijke structuur, SEO (zoekmachineoptimalisatie) en gerichte SEA (zoekmachine advertenties) is het gelukt om zowel de naamsbekendheid als het aantal verkopen te verhogen. Sterker nog, de website ging van 1.000 bezoekers per jaar naar 10.000 bezoekers per jaar. Waarbij het aantal nieuwe bezoekers verdubbeld is en er ook een onmiskenbare stijgende lijn zit in het aantal terugkerende bezoekers.

Vacaturemarketing, de beste oplossing voor organisaties in de techniek

Net als zoveel bedrijven in de techniek staat Acclon Technologies voor de grote opgave om aan personeel te komen. Hoe vind je in deze tijd nog technisch personeel? Hoewel ze houden van ingewikkelde puzzels, was dit een vraagstuk waar ze zelf niet uitkwamen. QuickOnline helpt ze nu met de zoektocht door vacaturemarketing in te zetten. In het geval van Acclon Technologies betekent dit een uitgekiende mix van Google advertenties, social media, een landingspagina en wervingsvideo om actief werkzoekenden en latent werkzoekenden (mensen die al een baan hebben, maar wel openstaan voor iets nieuws) te bereiken.

Zo werd er naast een bedrijfsvideo ook een speciale wervingsvideo geschoten. Door de video’s werd een goed beeld geschetst van de onderneming en de bedrijfscultuur. Werkzoekenden krijgen een realistische kijk achter de schermen, zodat ze doelbewuster kunnen kiezen of Acclon Technologies bij ze past. Een mooie bijkomstigheid is van vacature marketing is dat het bedrijf volop zichtbaar is online, zodat ook de naamsbekendheid wordt vergroot.

Geen 'onenightstand'

Gaandeweg kwamen we er achter dat er veel overeenkomsten zitten in de dienstverlening van Acclon Technologies en QuickOnline. Het is weliswaar een andere tak van sport, maar er zijn veel parallellen. Zo biedt Acclon Technologies advies en ontwerp aan, net zoals wij dat doen en is service en onderhoud een andere dienst die aangeboden wordt. Ook dat biedt QuickOnline standaard aan: service en onderhoud nadat de website is opgeleverd.

Door ons gemaakte websites zijn eenvoudig uit te breiden wanneer dat nodig is. Ze groeien als het ware mee met je bedrijf. QuickOnline blijft betrokken en met je meedenken. Daarbij gaan we altijd voor een langetermijnrelatie en blijven we continu op zoek naar innovatieve manieren om online en offline met elkaar te verbinden. En dat zorgt voor mooie (online) resultaten!

Acclon Technologies Online marketing

#1 In online marketing uit de Hoeksche Waard

Ik wil graag advies of een keer sparren met jullie over mijn ideeën.

Jij wilt online groeien? Laat ons je helpen!