ExamVision België

Toen ExamVision België aanklopte bij QuickOnline, hadden zij het doel haarscherp voor ogen. Ze wilden een frisse website hebben met bijbehorende webshop in combinatie met aanpassingen voor het logo en de gehele huisstijl. Wij gingen (uiteraard met oog voor detail) voor ze aan de slag.

ExamVision België biedt de perfecte zichtoplossing voor professionals die werk hebben waarbij extreme precisie en helderheid nodig zijn. Het doel is om zicht, licht en ergonomie te verbeteren. ExamVision België levert maatoplossingen waarbij de wensen van de eindgebruiker centraal staan. Zij leveren onder andere loepbrillen, lichtsystemen, microscopen en ergonomische stoelen, waarbij ze het alleenrecht in België hebben voor de loepbrillen en lichtsystemen van ExamVision.

Klant

ExamVision België

Diensten

Een nieuwe, professionele website inclusief een webshop met veel informatie. Logo, huisstijl, prijslijsten, beurswanden en drukwerk werden ontworpen met als vereiste een herkenbare, maar eigen stijl.

Bekijk de website icoon pijl rechts wit

Met oog voor de toekomst

De loepbrillen van ExamVision België zijn stuk voor stuk maatwerk, net zoals alle door ons ontworpen websites. Daar kiezen zowel ExamVision België als wij bewust voor, omdat maatwerk ons in staat stelt om de wensen van de klant centraal te stellen. Daarnaast maakt een maatwerk website het mogelijk om bij nieuwe wensen makkelijk te kunnen veranderen. Dat kwam goed van pas bij deze case.

Snel schakelen was geboden en daarom werd er voor gekozen om de website in eerste instantie te lanceren zonder webshop. Op die manier had ExamVision België vanaf de start van het bedrijf een fraaie website en konden wij achter de schermen alle aandacht besteden aan het goed afronden van de webshop. Zodra alles functioneerde naar behoren, was de implementatie zo gebeurd en had ExamVision België een complete website met webshop op maat.

ExamVision België website laten maken

Een sterk merk krachtig in beeld

Als exclusief dealer van ExamVision in België wilde de opdrachtgever dat de nieuwe website aan zou sluiten bij de uitstraling van het merk. Om de eigen identiteit niet uit het oog te verliezen, vond de klant het belangrijk om het logo en huisstijl aan te pakken. Maar hoe maak je een nieuwe huisstijl zonder de herkenbaarheid aan te tasten? Het antwoord bleek even simpel als uitdagend: voeg een nieuwe kleur toe! Er werd gekozen voor een warme geeltint als accentkleur. Een kleur die mooi aansluit bij de bestaande rode kleur en een frisse, eigen uitstraling geeft aan logo, huisstijl en website.

Door de nieuwe kleur wordt het voor iedereen meteen duidelijk dat het gaat om ExamVision België en dat was ook een wens van de opdrachtgever. Een eigen uitstraling die tegelijkertijd ook herkenbaar is, dat is wat we ook hebben doorgevoerd in de ontwerpen van de nieuwe prijslijsten, flyers, visitekaartjes en beurswanden.

ExamVision België website en webshop

Hou de aandacht vast met subtiele animaties

Niet alleen in het kleurgebruik van de huisstijl en website werd er een vleugje eigenheid toegevoegd. Om een extra persoonlijk tintje toe te voegen, is er gebruik gemaakt van animaties. Daarvoor zijn we niet los gegaan met allerlei in het wilde weg bewegende toeters en bellen, maar is er gekozen voor subtiele beweging op diverse plaatsen.

De verfijnde manier van animatiegebruik geeft de gehele website een nog professionelere uitstraling en past perfect bij de hoogwaardige maatwerk producten die ExamVision België levert. Daarnaast kan de grote hoeveelheid informatie snel eentonig en saai worden. Door het gebruik van animaties wordt de aandacht vast gehouden en blijven mensen langer op de website.

ExamVision België website laten maken

Met een goede fundering staat elke website als een huis

Bij ExamVision België wilden ze direct vanaf het eerste begin goed voor de dag komen met een nieuwe, duidelijke website. Niet alleen de uitstraling was daarbij belangrijk, ook de gebruiksvriendelijkheid moest in orde zijn. Een overzichtelijke website met genoeg ruimte voor een grote hoeveelheid aan informatie stond daarom hoog op het wensenlijstje. Ze wilden op die manier meteen een goede start realiseren met een website die staat als een huis.

De maatwerkwebsite die QuickOnline maakte, vormt een stevige fundering die kan meegroeien of meebewegen met het bedrijf als dat nodig is. Zo kan er bijvoorbeeld eenvoudig een koppeling worden gemaakt met een boekhoudprogramma of een online afspraakmodule. Een website is namelijk nooit echt af en door gebruik te maken van maatwerk, kunnen we voor al onze klanten snel inspelen op ontwikkelingen wanneer dat nodig is. We blijven meedenken met al onze opdrachtgevers, ook na de oplevering van de website. Standaard.

  • check Website live sinds juli 2020

  • check Maatwerk website uitgebreid met een webshop

  • check 67% van de bezoekers bekijkt de website op desktop

  • check Gemiddeld 385 unieke bezoekers per maand

  • check Meest bekeken pagina is de homepagina

Don over de samenwerking

"Blij met onze digitale partner QuickOnline!! Zo kunnen wij meer tijd aan klanten besteden."

Don - Eigenaar ExamVision België

#1 In online marketing uit de Hoeksche Waard

Deel jouw verhaal met ons en wij vertellen het online.

Jij wilt online groeien? Laat ons je helpen!