Kookwereld Goes

Veel ondernemers kennen het: een verouderde website die niet meer aansluit bij de onderneming en niet meer voldoet aan de verwachtingen van de bezoekers. Het was precies waar de eigenaren van Kookwereld Goes tegenaan liepen. De bestaande website liet niet meer zien wat ze te bieden hebben en waarom Kookwereld Goes zich onderscheidt van andere keukenzaken.

Keukens van Kookwereld Goes zijn anders dan alle andere keukens. Als je kiest voor een keuken van Kookwereld Goes, dan kies je voor een persoonlijke keuken op maat. Alles wordt tot in de puntjes afgestemd op jouw wensen. Naast het gerenommeerde merk Pronorm, verkopen ze ook modulaire kwaliteitssysteem van Nobilia Elements. De diverse elementen van dit merk zijn enorm veelzijdig, zodat je ook voor badkamer- en woonmeubels bij Kookwereld Goes terecht kunt.

Klant

Kookwereld Goes

Diensten

Een nieuwe website met gebruiksvriendelijke indeling en een opvallende rol voor sfeer en beleving.

Bekijk de website icoon pijl rechts wit

Online een offline beleving creëren

Keukens, keukens en nog eens keukens, daar moest de nadruk op komen te liggen. De glansrijke hoofdrol is op de nieuwe website weggelegd voor de verschillende soorten keukens die Kookwereld Goes kan leveren. Grote afbeeldingen met oog voor detail die een duidelijk beeld geven van de kwaliteit die je van de keukenzaak kunt verwachten. Tot zover niks bijzonders, maar waar de nadruk op moest komen te liggen was het overbrengen van sfeer. De website moest dezelfde sfeer uitademen als de showroom.

Kookwereld Goes is expert in het optimaal inrichten van keukens op het gebied van indeling en styling. In de showroom is veel aandacht besteed aan uitstraling, sfeer en beleving. Alles is zorgvuldig uitgedacht tot in de kleinste details. Keukens van Kookwereld Goes zijn namelijk anders dan alle andere keukens en dat komt in de showroom perfect tot zijn recht. Aan ons de taak om een website te maken die daar precies bij aan zou sluiten. Offline verbinden met online? Laat dat nou net onze expertise zijn.

Kookwereld Goes - Website laten maken

De website is als een voorgerecht

Bezoekers krijgen direct bij binnenkomst een goed beeld van de kwaliteit en uitstraling van verschillende soorten keukens. Het bezoeken van de website geeft (potentiële) klanten een uitstekend idee van wat ze kunnen verwachten als ze de showroom van Kookwereld Goes bezoeken. Onze designers hebben ervoor gezorgd dat de website het voorgerecht vormt, waarbij het bezoeken van de ruime toonzalen het hoofdgerecht wordt en de uiteindelijke levering en installatie van de keuken het zoete dessert.

Het menu bestaat uit de verschillende stijlen landelijk, modern, greeploos en design als smaken waaruit websitebezoekers een keuze kunnen maken. Om de smaakbeleving zo goed mogelijk over te brengen is gekozen voor afbeeldingen van hoge kwaliteit in combinatie met rustige kleuren en korte teksten. Op die manier gaat alle aandacht naar datgene waar het om draait: de keukens.

Kookwereld Goes - Website portfolio

Vijf sterren

Kookwereld Goes wilde niet alleen de kwaliteitskeukens die ze leveren en installeren laten zien, ook de vele tevreden klanten moesten een prominente plaats krijgen op hun nieuwe website. Voor hen geen Michelin-sterren, maar ze zijn wel erkend 5-sterrenspecialist. Dit betekent dat zij zich bewust laten controleren en beoordelen op service, goed advies, vakmanschap, kwaliteit en garantie. Deze status verdient samen met de bijbehorende gecontroleerde reviews een duidelijke plek op hun website. Sterker nog, we snappen heel goed dat Kookwereld Goed trots is op de vele goede klantervaringen en hebben ervoor gekozen om ze op elke pagina terug te laten komen.

Behalve keukens bieden ze door middel van het aanbod van Nobilia Elements de kans om badkamer- en woonmeubels te kopen. De hoogwaardige elementen zorgen voor flexibele oplossingen waarbij het mogelijk wordt dezelfde sfeer en beleving door te voeren in het hele huis. Dit uniek concept is een waardevolle toevoeging aan de rest van het assortiment en verdiende een plaats in de spotlights. Een aparte pagina met alle opties die het merk biedt, zorgt ervoor dat websitebezoekers duidelijk kunnen zien wat er allemaal kan worden gerealiseerd met de verschillende elementen.

Kookwereld Goes klanten reviews

Voldoen aan de verwachtingen

Doordat we de offline sfeer van de ruime showroom doorgevoerd hebben naar de online omgeving van de website, doet de website precies datgene waarvoor hij gemaakt is: websitebezoekers eenzelfde beleving geven als wanneer ze in de showroom zouden staan. Op die manier komt de offline ervaring exact overeen met de verwachting die is gecreëerd door het bezoeken van de website. Een uitstekend uitgangspunt voor het verkopen van nog meer kwaliteitskeukens en het verdienen van nog meer sterren.

  • check Website live sinds oktober 2022

  • check Professionele online showroom

  • check 56% van de bezoekers bekijkt de website op desktop

  • check Gemiddeld 225 unieke bezoekers per maand

#1 In online marketing uit de Hoeksche Waard

Deel jouw verhaal met ons en wij vertellen het online.

Jij wilt online groeien? Laat ons je helpen!