Rijk Ontwerp

Wij van QuickOnline worden graag uitgedaagd en het maken van een website voor RijkOntwerp deed precies dat: ons uitdagen. Rijk Ontwerp is zelf ontzettend sterk in het maken van website ontwerpen en weet als geen ander hoe ze het verhaal van een bedrijf moet overbrengen in beeld. Voor haar eigen website wist ze dan ook precies hoe het er uit moest komen te zien. Aan ons de vraag of we haar konden helpen om speelse, bewegende accenten aan te brengen en ervoor te zorgen dat de website technisch gerealiseerd kon worden.

Rijk Ontwerp is een grafisch en ruimtelijk ontwerpbureau dat van vele markten thuis is. Van het ontwerpen van een logo tot de gehele branding van een bedrijf (inclusief interieuradvies en ontwerp, zodat werkelijk alles binnen een onderneming dezelfde sfeer uitademt). Ook voor webdesign draait de onderneemster, Ilona de Rijk, uit Krimpen aan de Lek haar hand niet om. Daarbij zorgt zij zelf voor het ontwerp en besteedt ze de technische kant uit.

Klant

Rijk Ontwerp

In samenwerking met

Rijk Ontwerp

Diensten

Een professionele website waarop Rijk Ontwerp haar werk en diensten op een creatieve manier kan presenteren.

Bekijk de website icoon pijl rechts wit

Grafisch ontwerp en techniek samen laten komen

Het ontwerp van Ilona van Rijk Ontwerp tot leven laten komen, dat was in een notendop waar de opdracht om draaide. Als grafisch ontwerper had Rijk Ontwerp uiteraard haar eigen ideeën over hoe haar website er uit moest komen te zien. Aan QuickOnline de taak om niet alleen haar webdesign te bouwen tot een professionele website, maar ook de verschillende functies goed te laten werken.

Niet alleen het portfolio is belangrijk, ook de verschillende dienstenpakketten die ze aanbiedt, moesten een prominente plaats krijgen en terug komen op diverse plaatsen in de website. Daarnaast moest het geheel zowel zakelijk als creatief aanvoelen. Uiteindelijk is in samenspraak gekozen voor subtiele bewegende elementen die op elke pagina terugkomen.

De achterkant van de website is gebruiksvriendelijk in beheer en geoptimaliseerd voor zoekmachines terwijl alles aan de voorkant eruit ziet zoals Rijk Ontwerp heeft ontworpen. Alles kwam samen in de fijne samenwerking waarbij ontwerp en techniek samensmolten tot een gebruiksvriendelijke website met de gewenste uitstraling.

Rijk Ontwerp website laten maken

Een website met uitgebreid portfolio

Voor een grafisch ontwerper is een showcase van eerder gemaakte ontwerpen onmisbaar. Maar een droge, statische opsomming met wat afbeeldingen past niet bij de creativiteit en originaliteit die de ontwerpen van Rijk Ontwerp kenmerken. Er werd gekozen voor een portfolio dat zowel de veelzijdigheid als professionaliteit en creativiteit van het geleverde werk tentoonstellen.

Een korte omschrijving in combinatie met afbeeldingen en foto’s van het geleverde werk geven websitebezoekers een beeld van de werkzaamheden van het ontwerpbureau. Één beeld zegt namelijk meer dan duizend woorden. Een review van de klant maakt het plaatje helemaal compleet. Per project zijn de gebruikte expertises duidelijk en overzichtelijk zichtbaar, zodat potentiële klanten eenvoudig door kunnen klikken naar meer informatie over de diverse werkzaamheden.

Portfolio website laten maken

Ondersteuning waar nodig

Voor het ontwerp van Ilona’s eigen website hebben we ervoor gezorgd dat haar ontwerp nog beter werd door met haar mee te denken over bepaalde ontwerpkeuzes. Onze specialisten denken niet alleen aan techniek en ontwerp, maar werken altijd met online marketing in het achterhoofd. Zo kunnen we een design naar een nog hoger niveau tillen.

Het omzetten van webdesign naar een goed werkende website is voor QuickOnline nooit een probleem, hoe het ontwerp er ook uit ziet. Wij brengen design en techniek bij elkaar, waarbij alles mogelijk is. Wij zien geen beperkingen qua techniek en denken in oplossingen. Verder geven onze webdesigners ook advies over keuzes in een ontwerp.

Jouw webdesign laten bouwen

Van webdesign naar een goed werkende website

Dat de samenwerking met grafisch ontwerper Ilona van Rijk Ontwerp soepel verliep, was voor ons geen verrassing. Eerdere samenwerkingen resulteerden in professionele, goed werkende, mooie websites waar haar klanten erg tevreden over zijn.

En waar zij zich eerder niet durfde te wagen aan het ontwerpen van webshops, durfde ze dit met de hulp van QuickOnline wel aan. De online kaaswinkel van Kaasboerderij Speksnijder is hier een uitstekend voorbeeld van. Een perfect samenspel tussen webdesign (Rijk Ontwerp) en techniek (QuickOnline).

  • check Website is live sinds augustus 2021

  • check Hoge stijging in het aantal bezoekers

  • check Meest bekeken pagina is de contact pagina

Continu blijven meedenken

Net als elk bedrijf, is Rijk Ontwerp continu in beweging en daarbij hoort een website die meebeweegt. De service van QuickOnline stopt niet na het opleveren van de website. Nee, we blijven meedenken. Zodra we ontwikkelingen zien die van invloed kunnen zijn op de werking van de site of de gewenste resultaten trekken we aan de bel. Dat is standaard. Dat doen we voor alle door ons opgeleverde websites. Dus ook wanneer we een website hebben gebouwd voor één van de klanten van een grafisch ontwerper zoals Rijk Ontwerp.

Ilona over de samenwerking

"Een fijne betrouwbare partner die meedenkt en je weet te motiveren meer uit jezelf/bedrijf te halen. In de afgelopen jaren heb ik in samenwerking met QuickOnline meerdere websites gemaakt en dat bevalt me prima. Ik kan QuickOnline zeker aanbevelen aan andere grafisch vormgevers die ook hun ontwerp willen laten maken in een maatwerk website."

Ilona - Eigenaresse van Rijk Ontwerp

#1 In online marketing uit de Hoeksche Waard

Deel ons jouw verhaal en wij vertellen jouw verhaal.

Jij wilt online groeien? Laat ons je helpen!