XLBox Nederland

Wanneer een klant ons in het beginstadium al vraagt om mee te denken en een rol te spelen in een website en marketingaanpak die zou passen bij hun groei en ambitie, worden wij dolgelukkig. En dat is precies wat de oprichter van XLBox Nederland in 2018 deed.

XLBox Nederland is een aanbieder in garageboxen en biedt de mogelijkheid om op verschillende locaties in Nederland garageboxen te huren of te kopen. Ideaal voor de opslag van spullen en daarnaast natuurlijk een goede investeringsmogelijkheid. Wat XLBox Nederland zo uniek maakt, is dat ze ook de mogelijkheid biedt om gebruik te maken van moderne kantoorruimtes en flexwerkplekken in de XLBox Business lounge. Daarnaast heeft XLBox Nederland nog een aantal interessante USP’s (zoals een drive-in functie) die hen onderscheidt van andere garageboxcomplexen.

Klant

XLBox Nederland

Diensten

Met verschillende werkzaamheden geven wij het totaalconcept van XLBox Nederland het podium die ze verdient. Van website tot brochures. Van strategie tot portaal.

Bekijk de website icoon pijl rechts wit

Van onderzoek naar portaal

Maar hoe positioneer je een bedrijf als XLBox Nederland? Dat begint met strategie en onderzoek. Na het creëren van een logo en huisstijl, ontwikkelde QuickOnline een landingspagina om het interesseniveau per locatie te kunnen pijlen. Er bleek veel interesse te zijn! De volgende stap was het bouwen van een maatwerk website en een bijbehorend portaal waar garagebox eigenaren hun garagebox te koop of te huur kunnen aanbieden. Gebruiksvriendelijkheid stond (en staat) hierbij voorop.

Website XLBox Nederland garageboxen overzicht

Marketing en meer

Een goede marketingstrategie is natuurlijk onmisbaar wanneer je je als nieuwe speler in een sterk concurrerende markt wil positioneren. Daarom ontwikkelden we ook een sterk marketingplan voor XLBox Nederland. Sprekende billboards, brochures, een bedrijfsvideo en een social media strategie maakten hier onderdeel van uit. Ook hebben we een email marketingcampagne opgezet, waarbij de juiste emails op het juiste moment automatisch verzonden worden.

Online marketing voor het garagebox complex

We blijven bezig met upgraden, analyseren en optimaliseren

Op dit moment is QuickOnline bezig om het huidige portaal te upgraden. Zo krijgt het portaal een nieuw ontwerp en nieuwe functionaliteiten waardoor het portaal op meerdere locaties goed inzetbaar wordt. Zo kan men straks automatisch een huurovereenkomst generen en bezichtigingen inplannen. Handig! Daarnaast zorgen we ervoor dat de website regelmatig van nieuwe content wordt voorzien. Hierbij besteden we ook de nodige aandacht aan SEO en SEA.

Alles voor goed resultaat

Al deze factoren hebben gezorgd voor mooie resultaten. Zo kent de website binnen 2 jaar na livegang ruim 250.0000 bezoekers! Ook was de eerste locatie van XLBox Nederland binnen 1,5 jaar volledig uitverkocht! En de groei gaat door! XLBox Nederland is in korte tijd van 1 locatie (Zoetermeer) naar inmiddels 4 locaties gegroeid, waarvan ruim 80% nu al verkocht is.

Zoals je leest is XLBox Nederland een klant waarbij QuickOnline van A tot Z betrokken is. We gaan mee in de groei van het bedrijf, denken actief na over wat er nodig is om volgende stappen te realiseren. Analyseren en optimaliseren is iets waar we continu mee bezig zijn.

  • check Website is live sinds 14 maart 2020

  • check Binnen 2 jaar ruim 250.000 bezoekers

  • check Ruim 5000 conversie aanvragen binnen 2 jaar

  • check Van 1 locatie naar meerdere locaties gegroeid

  • check Binnen 1,5 jaar de eerste locatie volledig verkocht

  • check Binnen 6 maanden de tweede locatie volledig uitverkocht

Online marketing garageboxen

We hebben er zelf ook één!

Omdat wij zo sterk in het concept geloven hebben wij zelf ook een garagebox aangeschaft. En daar zijn we heel tevreden over.

Investering XLBox Nederland

#1 In online marketing in de Hoeksche Waard

Ik wil graag advies of een keer sparren met jullie over mijn ideeën.

Jij wilt online groeien? Laat ons je helpen!