Missie en visie

Heb jij helder voor ogen wat de strategie van je bedrijf is? In de praktijk merken wij dat veel ondernemers hun strategie en doelstellingen niet duidelijk in beeld hebben. Maar als je wilt scoren, moet je wel weten waar het doel staat.

Bij QuickOnline willen we weten welke keuzes jij als ondernemer maakt voor jouw bedrijf en waarom. Dat begint met een missie, visie, strategie en het bepalen van doelstellingen. Wij maken maatwerk websites die resultaat halen en om dat te kunnen doen, is het belangrijk dat wij weten welk resultaat jij wil bereiken.

Focus op je doelen

Wij gaan nooit zomaar aan de slag met het bouwen van een website. We willen eerst van jou weten wat je doelen zijn en wat je wil bereiken met de website. Pas dan kunnen we een website maken die aansluit bij jouw verwachtingen, die bijdraagt aan jouw doelstellingen. Wij vinden namelijk dat een goede website een bijdrage moet leveren aan de doelen van jouw organisatie. Hoe beter wij jouw doelstellingen in beeld hebben, hoe beter wij de website daar op kunnen afstemmen.

Ben jij net als vele andere ondernemers na verloop van tijd je strategie, missie en visie uit het oog verloren? Of ben je gewoon begonnen met je bedrijf en heb je verder nooit echt nagedacht over al die zaken? Met de Quick Activatie sessie gaan we aan de slag om jouw bedrijfsmissie, visie, USP’s, doelstellingen en kernwaarden duidelijk te krijgen. Op die manier weten wij naar welk resultaat jij toe wil werken. QuickOnline doet namelijk alles voor (online) resultaat en dat kunnen we het beste als wij weten naar welk resultaat jij toe wil werken.

Quick Activatie sessie - Why how what (Golden Circle)

Weet jij waarom klanten écht voor jou kiezen?

Bepaal je missie en visie en je doelen komen binnen handbereik

Klinkt het voor jou allemaal nogal abstract en heb je geen duidelijk beeld wat zo’n missie of visie inhoudt? We zullen het wat concreter maken. Zonder doel kun je niet scoren, zoveel is duidelijk. Om resultaat te halen, zul je als ondernemer een doel moeten hebben. Zo’n doel kun je uit de losse pols bepalen, maar een duidelijke missie en visie helpen je juist bij het bepalen van concrete doelen en het nemen van belangrijke beslissingen.

Ook geven een missie en visie helderheid voor iedereen in je organisatie. Ze bieden houvast en zorgen ervoor dat iedereen weet welke koers jouw bedrijf vaart. Ze beschrijven het bestaansrecht van jouw onderneming, maken duidelijk waar jouw organisatie voor staat en wat je wilt bereiken. Samen geven ze richting aan je bedrijf en van daaruit kun je de doelstellingen bepalen (de strategie).

Een heldere missie en visie helpen dus niet alleen ons om een passende website voor je bedrijf te maken, maar ze maken het makkelijker om beslissingen te nemen en te zien wanneer je bij moet sturen.

Hoe bepalen we jouw strategie?

Onze Quick Activatie sessie geeft inzicht in alle zaken die belangrijk zijn voor jouw onderneming. In deze intensieve en bruisende sessie ga jij een dagdeel lang, samen met een aantal specialisten van QuickOnline aan de slag.

Door uitdagende opdrachten en oefeningen (her)ontdekken we jouw missie, visie, doelstellingen en kernwaarden. Daarbij stellen we kritische vragen, scherpen aan waar nodig en we zorgen ervoor dat jij op een hele andere manier naar je bedrijf gaat kijken. Geloof ons, dit wordt een sessie die je nooit gaat vergeten!

Met de uitkomsten van de Quick Activatie sessie kunnen wij een volledig op maat gemaakt product creëren waar een weldoordachte strategie aan ten grondslag ligt. Het product (jouw website, webshop of applicatie) zal volledig aansluiten bij jouw bedrijfsprofiel en de doelstellingen die jouw bedrijf heeft op korte- en lange termijn. Samen kunnen we dan echt voor (online) resultaat gaan.

Quick Activatie sessie - Doelstellingen, missie en visie

Bereik de juiste mensen, met de juiste boodschap, op het juiste moment.