Hallo! Mijn naam is Huub van der Meer, ik ben 18 jaar en ik doe aan voetbal. Ik hou van uitgaan in het weekend en ben daarbuiten geïnteresseerd in het ondernemingsleven. Ik zit op het Zadkine College in Rotterdam met als opleiding E-Commerce. Ik mag stage komen lopen voor 3 maanden bij het bedrijf QuickOnline in Numansdorp. Het is het leukste bedrijf waar ik stage bij heb gelopen en waar ik ook heel blij mee ben, is dat het heel leerzaam is. Ik mag meteen meelopen in de praktijk en er wordt veel creativiteit gebruikt op de werkvloer wat ik heel tof vind.

Stel jezelf eens voor!

Welke doelstelling(en) wil je deze stageperiode bereiken?

Mijn doelstellingen voor deze stageperiode zijn dat ik meer leer over het ondernemingsleven en meer leer over online marketing. Dat vind ik belangrijk, omdat ik zelf later ook wil ondernemen via webshops en je leert hier hoe het echt gaat. Wat ik ook heel fijn vind, is dat ik leer hoe het is om een hele werkweek te werken.

Hoe besteed je het liefst een vrije dag?

Ik besteed het liefst een vrije dag door rustig wakker te worden en een boek lezen. Daarna ga ik naar de sportschool en in de avond zou ik lekker gaan voetballen met een aantal vrienden.

Hoe ziet jouw perfecte vakantiereis eruit?

Mijn perfecte vakantiereis zou zijn naar Rome in Italië te gaan en vanuit daar door te vliegen naar Amerika om zo naar New York te gaan en eindigen in Los Angeles met een camper om vervolgens door heel Amerika te reizen.

Wat geeft je energie aan je werk?

Dat is dat ik elke dag weer nieuwe dingen leer, dat geeft nieuwe energie en maakt het werk leuk. Ik heb bijvoorbeeld elke dag ander werk en veel variatie vind ik tof. Zo kom je elke keer voor een nieuwe uitdaging en dat is ook heel goed voor je zelfontwikkeling.

Huub, online marketing e-commerce stagiair
Huub, online marketing e-commerce stagiair
Waarom heb je gekozen om bij QuickOnline stage te lopen?

Ik heb een sollicitatiegesprek gehad en ik vond het een heel vriendelijk en gastvrij gesprek en ze hadden ook veel uitdagingen te bieden wat ik natuurlijk heel leuk vind. Wat ik ook belangrijk vind, is dat het professioneel is en dat is zeker gelukt. Ik kreeg meteen een rondleiding en vond meteen een plekje in het team.

Wat zou je als eerste doen wanneer je de loterij zou winnen?

Als ik de loterij zou winnen dan zou ik als eerste lekker mijn ouders op vakantie sturen. Een deel aan het goede doel geven en daarna een mooi huis in Numansdorp laten bouwen en een grote vakantie houden.

Als je een speler in een voetbalteam was, op welke positie zou je staan? En waarom?

Met voetbal wil ik altijd linksachter staan, omdat ik dat de fijnste positie vind en ik natuurlijk de snelle rechtsbuiten voor wil zijn.

Op welke karaktereigenschap van jezelf ben je het meest trots?

Ik vind toch wel van mezelf dat ik creativiteit heb en vind het leuk om nieuwe dingen te ontwerpen of te ontwikkelen. Wat ik ook goed kan is klussen, ik heb namelijk 2 rechterhanden van me vader geërfd.

Jij wilt online groeien? Laat ons je helpen!