Leadinfo

Ben jij op zoek naar een slimme oplossing om je websitebezoekers om te zetten in waardevolle leads? Maak kennis met Leadinfo, dé tool die jou helpt om het maximale uit je online verkeer te halen. Met Leadinfo krijg je direct toegang tot waardevolle informatie over je bezoekers, waardoor je gerichte acties kunt ondernemen om ze te converteren naar klanten.

Wat is Leadinfo?

Leadinfo is een geavanceerde leadgeneratietool die in real-time inzicht biedt in de bedrijven die je website bezoeken. Dankzij slimme trackingtechnologieën verzamelt Leadinfo waardevolle data over deze bezoekers, zoals bedrijfsnaam, locatie, branche, en specifieke bezochte pagina’s. Zo kun je gerichte marketing- en salesacties ondernemen en je conversieratio verhogen.

Meer leads met Leadinfo - QuickOnline partner

Voordelen van Leadinfo

Gedetailleerde informatie: Met Leadinfo krijg je gedetailleerde informatie over je websitebezoekers, wat je helpt om hun interesses en behoeften beter te begrijpen en gerichte marketingcampagnes op te zetten voor hogere conversies. Bijvoorbeeld, stel je voor dat je een B2B bedrijf hebt dat software verkoopt. Met Leadinfo kun je zien welke specifieke pagina’s een bedrijf heeft bezocht en zo ontdekken welke producten of diensten ze interessant vinden. Hierdoor kun je vervolgens gerichte follow-upacties uitvoeren, zoals het versturen van relevante case studies of demo-aanbiedingen.

Gerichte marketing: Door te weten welke bedrijven je website bezoeken, kun je gerichte marketingcampagnes opzetten en relevante content aanbieden die aansluit bij hun behoeften, wat resulteert in meer organisch verkeer en betrokkenheid. Stel je voor dat je een marketingbureau hebt dat gespecialiseerd is in de horeca. Met Leadinfo kun je zien welke restaurants je website bezoeken en welke pagina’s ze bekijken. Je kunt dan gerichte content creëren, zoals blogposts over effectieve marketingstrategieën voor restaurants, om hun interesse te wekken en hen verder door je sales funnel te leiden.

Verhoogde conversies: Met de inzichten van Leadinfo kun je je website optimaliseren en je conversieratio verhogen door je content en aanbiedingen af te stemmen op de interesses van je bezoekers, wat leidt tot meer leads en uiteindelijk meer omzet. Uit statistieken blijkt dat gepersonaliseerde content de conversieratio met maar liefst 10% kan verhogen. Met Leadinfo kun je deze personalisatie naar een hoger niveau tillen door specifieke content aan te bieden op basis van de individuele interesses van je bezoekers.

Efficiënte salesprocessen: Identificeer warme leads en optimaliseer je salesproces voor maximale efficiëntie en resultaten. Met Leadinfo beschik je over de tools die je nodig hebt om je salespipeline te stroomlijnen en je winstgevendheid te verhogen. Uit onderzoek blijkt dat bedrijven die leads binnen 5 minuten opvolgen, 9 keer meer kans hebben om deze leads te converteren. Met Leadinfo kun je direct zien welke bedrijven je website bezoeken en onmiddellijk actie ondernemen om contact met hen op te nemen..

Met een bewezen staat van dienst en talloze tevreden klanten is Leadinfo dé partner die jou helpt om je online doelen te bereiken. Wacht niet langer en ontdek vandaag nog de kracht van Leadinfo voor jouw bedrijf. Meld je nu aan voor je gratis proefperiode en laat QuickOnline gratis integreren op jouw website!

Waarom kiezen voor Leadinfo?

Leadinfo onderscheidt zich door zijn gebruiksvriendelijke interface, uitgebreide functionaliteiten en voortdurende innovatie. Bovendien biedt Leadinfo uitstekende klantenservice en ondersteuning om ervoor te zorgen dat je het maximale uit de tool haalt. Met een bewezen staat van dienst en talloze tevreden klanten is Leadinfo dé partner die jou helpt om je online doelen te bereiken.

Leadinfo en QuickOnline

Toepassingen van Leadinfo

Leadinfo kan worden toegepast in verschillende scenario’s, waaronder:

  • Identificatie van potentiële klanten: Ontdek welke bedrijven je website bezoeken en benader ze proactief met relevante aanbiedingen.
  • Leadkwalificatie: Gebruik de verzamelde gegevens om leads te kwalificeren en focus te leggen op de meest veelbelovende prospects.
  • Personalisatie van marketingcampagnes: Pas je marketingmateriaal aan op basis van de interesses en behoeften van je websitebezoekers voor maximale impact.

Probeer Leadinfo gratis!

Wil je zelf ervaren hoe Leadinfo jou kan helpen om meer uit je websiteverkeer te halen en je omzet te verhogen? Profiteer dan nu van onze exclusieve aanbieding: probeer Leadinfo 14 dagen gratis! Als bonus verzorgen wij gratis de integratie op jouw website, zodat je direct aan de slag kunt met het verzamelen van waardevolle leads en het optimaliseren van je online strategie.

Wacht niet langer en ontdek vandaag nog de kracht van Leadinfo voor jouw bedrijf. Meld je nu aan voor je gratis proefperiode!