Als ondernemer weet je dat het succes van je bedrijf afhangt van verschillende factoren, zoals het vermogen om effectief leads (en klanten) te genereren. In de praktijk blijkt het soms lastig om nieuwe, relevante leads te vinden. Dat is precies de reden waarom QuickOnline nu een partnerschap is aangegaan met Leadinfo. Je krijgt meer leads met Leadinfo! De innovatieve tool die jouw zakelijke websitebezoekers transformeert in waardevolle klanten.

Wat is Leadinfo?

Leadinfo is het geheime wapen voor b2b leadgeneratie. Deze intelligente software tilt de kracht van jouw website naar een hoger niveau door je in staat te stellen te zien welke bedrijven jouw website bezoeken. Met cruciale informatie over deze bedrijven in handen, kun je leads herkennen en opvolgen. Met Leadinfo heb je alles wat je nodig hebt om succesvolle b2b leadgeneratie te realiseren.

Meer leads met Leadinfo - QuickOnline partner

Hoe werkt Leadinfo?

Door het IP-adres van een bezoeker te koppelen aan de unieke Leadinof-database, geeft de software je een uitgebreid overzicht van elke gebruiker. Je kunt niet alleen zien waar ze werken, maar ook hun gedrag op jouw website analyseren. Dit stelt je in staat om waardevolle inzichten te verkrijgen over het surfgedrag en de interesses van je bezoekers. Je kunt bijvoorbeeld zien welke pagina’s ze het meest bezoeken, hoe lang ze op je website blijven en welke acties ze ondernemen. Deze gedetailleerde informatie kan je helpen om je website en marketinginspanningen te optimaliseren, zodat je beter kunt inspelen op de behoeften van je doelgroep. Het beste van alles is dat dit alles volledig in overeenstemming is met de AVG en GDPR-richtlijnen, zodat je de privacy van je gebruikers kunt waarborgen en hun gegevens veilig blijven.

De voordelen van Leadinfo

Kun je je voorstellen dat je direct ziet welke potentiële klanten op jouw website rondneuzen? Dat is precies wat Leadinfo doet. Zakelijke bezoekers die voorheen anoniem bleven, krijgen nu een naam en gezicht waardoor jij als ondernemer direct actie kunt ondernemen.

  • Identificatie van b2b bezoekers: Je krijgt inzicht in welke bedrijven jouw site bezoeken.
  • Conversie van bezoekers naar leads: Je kunt de verzamelde data gebruiken om bezoekers om te zetten in potentiële klanten.
Leadinfo en QuickOnline

Ik wil ook meer leads met Leadinfo!

Integratie en implementatie

De implementatie van Leadinfo kan net zo innovatief zijn als de software zelf. Als partner delen we graag handige tips om Leadinfo soepel op je site te integreren en aanbevelingen om het maximale uit de software te halen.

De software is gebruiksvriendelijk en makkelijk te integreren in je huidige systemen. Met een paar klikken ben je klaar om leadinformatie in real-time te verzamelen. Lukt het je niet? Dan helpen we je graag. Leadinfo geeft je trouwens niet alleen data over wie je website bezoekt, maar biedt ook krachtige tools om je follow-up te optimaliseren.

Alleen ga je sneller, samen kom je verder

Door ons partnerschap met Leadinfo openen we een wereld voor je van mogelijkheden voor b2b leadgeneratie. Het is tijd om jouw websitebezoekers niet meer als anonieme passanten te beschouwen, maar als de toekomstige klanten van je bedrijf.

Wil je zelf ervaren hoe Leadinfo jou kan helpen om meer rendement uit je websiteverkeer te halen en je omzet te verhogen? Profiteer dan nu van onze exclusieve aanbieding: probeer Leadinfo 14 dagen gratis! Als extraatje verzorgen wij kosteloos de integratie op jouw website, zodat je direct aan de slag kunt met het verzamelen van waardevolle leads en het optimaliseren van je online strategie.

Neem nu contact met ons op en wij vertellen je er alles over!