Microsoft 365 mailbox op je mobiel

Stap 1: Download de Outlook-app

 1. Open de App Store (op iOS-apparaten) of de Google Play Store (op Android-apparaten).
 2. Zoek naar “Microsoft Outlook” met behulp van de zoekbalk.
 3. Selecteer de Outlook-app uit de zoekresultaten (zorg ervoor dat de ontwikkelaar Microsoft Corporation is).
 4. Tik op Installeren om de app te downloaden en te installeren op je apparaat.

Stap 2: Open de Outlook-app

 1. Zoek het Outlook-icoon op je startscherm of in je app-lade en tik erop om de app te openen.

Stap 3: Inloggen

 1. Bij het openen van de app zie je een welkomstscherm. Tik op Aan de slag of Voeg account toe, afhankelijk van wat er wordt weergegeven.
 2. Voer je Microsoft-mailadres in (dit kan een @outlook.com, @live.com, @hotmail.com, of @msn.com adres zijn) en tik op Doorgaan of Volgende.
 3. Voer nu je wachtwoord in voor je Microsoft-account en tik op Aanmelden of Volgende.
 4. Als tweestapsverificatie is ingeschakeld voor je account, volg dan de instructies op het scherm om de verificatie te voltooien.

Stap 4: Aan de slag met Outlook

 1. Na het succesvol inloggen, kun je gevraagd worden om enkele introductie-instellingen door te nemen, zoals het inschakelen van meldingen. Configureer deze naar wens.
 2. Je hebt nu toegang tot je e-mails via de Outlook-app op je mobiel. Je kunt beginnen met het versturen en ontvangen van e-mails, het organiseren van je agenda, en meer.

Optionele stappen:

 • Meerdere accounts toevoegen: Als je meerdere e-mailaccounts wilt beheren met de Outlook-app, kun je extra accounts toevoegen via het menu Instellingen binnen de app.
 • Instellingen aanpassen: Verken de instellingen van de Outlook-app om je e-mailervaring te personaliseren, zoals het instellen van e-mailhandtekeningen, het aanpassen van meldingsinstellingen, en meer.

Deze handleiding is bedoeld voor algemeen gebruik. Afhankelijk van je apparaat en de versie van de app, kunnen sommige stappen licht afwijken. Als je tegen specifieke problemen aanloopt, raadpleeg dan de helpsectie binnen de Outlook-app of de officiële ondersteuningswebsite van Microsoft voor meer gedetailleerde hulp.