Misschien ligt het niet voor de hand met alles wat er momenteel gebeurt in de wereld, maar bij QuickOnline blijven we investeren. Wij vinden stilstaan geen optie en blijven onze marketing en dienstverlening verbeteren. Zo hebben we kosten nog moeite bespaard om onze eigen website te vernieuwen, zodat die nog beter aansluit bij onze missie en visie. We hebben een aantal verbeteringen voor je op een rij gezet.

Wat zijn onze missie en visie?

Door de activatie sessies die we met ons team gehouden hebben, werd onze eigen missie helder en maakten we onze visie nog duidelijker. Zo kunnen we met z’n allen nog beter uitdragen waar QuickOnline voor staat en wat wij kunnen betekenen voor onze klanten. Samen doen we alles voor (online) resultaat.

En dat doen we door innovatieve manieren te bedenken om online en offline met elkaar te verbinden. Daar krijgen we energie van! Dat gunnen we elke ondernemer. Weten waar je heen wil met je bedrijf en hoe je daar kunt komen, dat is waar wij je door een activatie sessie mee kunnen helpen. Jouw missie en visie duidelijk krijgen, dat is het startpunt om online te groeien. We denken graag met je mee.

Quick Activatie sessie

Wat zeggen onze klanten over ons?

Omdat wij de mening van klanten belangrijk vinden, hebben reviews een prominente plaats gekregen op onze nieuwe website. De meningen van klanten helpen ons om onze dienstverlening te verbeteren waar nodig. Het houdt ons scherp.

Bovendien vinden we het essentieel dat potentiële klanten kunnen zien hoe anderen onze diensten ervaren. De module van Klantenvertellen.nl die wij hebben toegevoegd, is te gebruiken op elke website en is een waardevol marketinginstrument voor ieder bedrijf. Zogenaamd “social proof” is niet meer weg te denken in de besluitvorming en maakt grotendeels uit of iemand besluit actie te ondernemen.

Wat is onze werkwijze?

Alles voor (online) resultaat is één ding, maar hoe ga je dat bereiken? Door de jaren heen hebben we onze werkwijze verbeterd en gefinetuned. Met die eigen aanpak en werkwijze hebben we de tools in handen om jou als klant te helpen het door jou gewenste resultaat te bereiken.

Om onze unieke werkwijze zo duidelijk mogelijk over te brengen, hebben we er voor gekozen om alles op een visuele manier in beeld te brengen. In 3 stappen nemen we je mee op weg naar resultaat. Nu en in de toekomst.

Onze werkwijze - nieuwe website

Ons verhaal in een bedrijfsvideo

Om onze missie duidelijk te maken en ons bedrijf goed in beeld te brengen, hebben we een bedrijfsvideo laten maken. Beeld vertelt soms meer dan duizend woorden en dat geldt dubbel en dwars voor bewegend beeld. In de video laten we zien wat we doen en vertellen we in het kort ons verhaal.

Een bedrijfsvideo zorgt ervoor dat de klant je bedrijf voelt en herkent. Video weerspiegelt jouw missie. Bovendien kun je op een eenvoudige manier je producten of dienst in de spotlight zetten.

Wat hebben we al gedaan?

Op onze nieuwe website vind je naast onze klantreviews ook showcases. Daarin lees je over een aantal projecten waar we trots op zijn. Onze werkwijze, dienstverlening en het resultaat worden aan de hand van de verschillende cases duidelijk uitgelegd. In de showcases word je meegenomen in het verhaal van onze klanten.

Onze nieuwe website laat zien wie wij zijn, waar we voor staan en op welke manier we jou kunnen helpen. Wil jij ook online groeien? Laat ons je helpen!

Portfolio showcase

Jij wilt online groeien? Laat ons je helpen!