Hey, mijn naam is Rick van der Heiden, mede-eigenaar van QuickOnline. Mij zul je vooral op de 'achtergrond' vinden, de stille motor van de organisatie. Mijn werkzaamheden zijn zeer variërend van projectmanagement tot webdesign. Het liefst maak ik de verbinding tussen design en techniek, daar ben ik zeer perfectionistisch in. Naast mijn werkzaamheden binnen de organisatie, is ondernemen écht een passie voor mij. Altijd nadenken over nieuwe kansen, winstgevende investeringen en ambitieuze doelstellingen vaststellen. Lees hieronder nog meer over mij...

Stel jezelf eens voor!

Waarom doe je het werk dat je doet?

Alles wat ik leuk vind om te doen, komt samen in mijn werkzaamheden bij QuickOnline. Ondernemen, andere ondernemers laten groeien, concepten bedenken, ontwerpen en nog veel meer. Ik vind het belangrijk dat er continu nieuwe uitdagingen zijn en die zijn er gelukkig genoeg in dit werk. Ook word ik vrolijk wanneer we goede resultaten halen voor andere ondernemers en zo samen groeien en een succes maken!

Wat is iets waar je op dit moment enthousiast over bent?

Investeren voor de toekomst. Op dit moment ben ik veel bezig om mezelf te ontwikkelen op financieel gebied. Nieuwe kansen voor investeringen ontdekken en proberen naast werken een extra cashflow te creëren.

Wat is de volgende plek op je bucketlist waar je graag naartoe wil reizen?

Dat is safari in Zuid-Afrika. Ik kan totaal niet stilzitten en wil het liefst elke dag iets anders zien. Daarnaast vind ik het prachtig om dieren in de natuur te spotten. En waar kan dat nou beter dan in Zuid-Afrika… de Big Five.

Rick van der Heiden - Eigenaar QuickOnline
Rick van der Heiden - Eigenaar QuickOnline
Wat vind je echt tijdverspilling?

Op je mobiele telefoon spelletjes spelen of oneindig blijven scrollen op social media platformen. Je sluit je hiermee af van de buitenwereld en achteraf heb je eigenlijk niets gedaan of bereikt.

Zou je liever meer geld verdienen met een baan die je niet zo leuk vindt, of eerder andersom?

Ik zou liever minder geld verdienen met een baan die ik leuk vind. Natuurlijk is het belangrijk om genoeg geld te verdienen om rond te komen, maar plezier in het werk vind ik ook erg belangrijk. Wanneer je plezier in je werk hebt, houd je dit het langst vol en komt de rest vanzelf. Op dit moment ga ik elke dag met veel plezier naar QuickOnline en ben ik erg gelukkig met mijn werk.

Als je een speler in een voetbalteam was, op welke positie zou je staan? En waarom?

Centrale middenveld, een positie die vergelijkbaar is met mijn positie bij QuickOnline. Een onopvallende kracht, maar een echte spelverdeler.

Kan je vanuit huis werken? Zo ja, vind je het fijn?

Vanuit huis kan ik prima werken, maar toch werk ik het liefst op kantoor bij QuickOnline. Het fijne van op kantoor werken, is dat je de hele dag met andere specialisten kunt schakelen en sparren om het beste resultaat te halen. Daarnaast is het altijd gezellig bij QuickOnline en hangt er een prettige (werk)sfeer.

Thuis werken kan af en toe fijn zijn, maar toch ben ik thuis minder productief. Het is ook mogelijk dat ik minder productief ben omdat mijn dochtertje mij graag ‘helpt’.

Jij wilt online groeien? Laat ons je helpen!