Hey! Mijn naam is Thomas van Felius, Online Marketeer bij QuickOnline. Ik hou mij hier vooral bezig met de (online)strategie van onze klanten. Mijn expertise ligt bij het analyseren van data en op basis hiervan sturen op resultaat! Ik krijg een kick om samen van idee, tot concept, naar succes te werken. Naast mijn werkzaamheden bij QuickOnline ben ik ook parttime ondernemer, dat vind ik leuk en daarom sluit een baan bij QuickOnline ook zo goed aan hierbij. Rick en Boyd staan open voor nieuwe ideeën, waardoor ik mij ook binnen QuickOnline een beetje ondernemer voel.

Stel jezelf eens voor!

Wat maakte dat je geïnteresseerd raakte in je huidige werk?

Ik merkte dat ik niet wist of het werk dat ik deed wel hetgeen was dat ik wilde blijven doen. Daarom leek het mij leuk om binnen jullie organisatie ervaring op te doen. De manier waarop jullie de functie wisten vorm te geven op basis van mijn wensen en kwaliteiten zorgde ervoor dat ik er snel van overtuigd was, dat deze functie goed bij mij zou passen.

Hoe besteed je het liefst een vrije dag?

Ik vond het altijd fantastisch om te zeilen, helaas komt dat de laatste tijd er niet meer van. Tegenwoordig vind je me in de zomer regelmatig op een festival of ben ik met vrienden.

Welke app gebruik je het meest?

Dat moet whatsapp zijn. Ik blijf graag met vrienden in contact en maak verder weinig gebruik van andere sociale media.

even voorstellen - Thomas - QuickOnline
even voorstellen - Thomas - QuickOnline
Wat is jouw definitie van succes?

De vrijheid hebben om te kunnen doen wat je wilt doen. Ik denk alleen dat dit altijd blijft veranderen, dus blijft er altijd wel iets over om naartoe te streven.

Wat zou je als eerste doen wanneer je de loterij zou winnen?

Op de linkerbaan naar de Ferrari-dealer 😉

Leef je met een motto?

Ik heb geen motto, maar geloof wel sterk dat wanneer iets je niet gelukkig maakt je er heel snel mee moet stoppen.

Wat geeft je energie aan je werk?

Het advieswerk, meedenken met een klant en écht samenwerken aan het gewenste resultaat.

Jij wilt online groeien? Laat ons je helpen!