Online succes

Wil je een website laten maken en ben je met je bedrijf in Rotterdam gevestigd? QuickOnline zit bij je om de hoek en maakt professionele websites op maat. Een onderscheidende website die bijdraagt aan jouw doelstellingen en het unieke verhaal van jouw onderneming duidelijk maakt.

QuickOnline is hét online marketingbureau onder de rook van Rotterdam. Met een deskundig team van specialisten gaan wij altijd voor het beste resultaat. Door écht te luisteren naar jou en jouw doelgroep, gaan we samen voor optimaal (online) resultaat.

Een rendabele website laten maken Rotterdam

Als je een website laat maken voor je bedrijf, dan is dat een behoorlijke investering. Bij het doen van een investering wil je natuurlijk dat die zich ook terug gaat verdienen. Investeren met rendement, dat is wat jij voor ogen hebt als je kiest voor een website laten maken in Rotterdam. QuickOnline maakt een professionele website waarbij de focus op optimaal rendement ligt. Wat dat rendement voor jouw onderneming betekent, dat bepalen we samen vooraf. Dat kan meer omzet, een grotere naamsbekendheid of juist meer leads zijn. Hoe dan ook, wij doen alles voor het beste (online) resultaat.

Bij het maken van een gebruiksvriendelijk en modern ontwerp staan jouw doelgroep en doelstellingen centraal. Daarbij besteden we veel aandacht aan een optimale gebruikservaring en beleving (ook wel UI en UX genoemd: user interface en user experience). En op het moment dat je website online is, dan blijven we je website optimaliseren door het raadplegen van diverse data-inzichten.

Website laten maken - Webdesign

Website laten maken Rotterdam? Wij helpen je online groeien!

Een goede website? Die is onmisbaar voor elke ondernemer. Maar wat een goede website is, dat is voor elk bedrijf verschillend. QuickOnline vindt dat een goede website een bijdrage moet leveren aan de doelstellingen van jouw onderneming. Wij maken professionele websites op maat die goed presteren, waardoor jouw doelstellingen binnen handbereik komen. Onze designers maken een ijzersterk, modern webdesign, dat helemaal past bij jouw organisatie. Direct bij het ontwerp zullen het doel en de doelgroep van de website meegenomen worden.

Zodra het design akkoord is, staan onze developers in de startblokken om de website te bouwen. De nieuwste technieken en alle gewenste functionaliteiten worden allemaal in de website geïntegreerd. Je krijgt een website op maat en niet op basis van templates. Jouw website wordt daardoor net zo uniek als jouw bedrijf. Natuurlijk zorgen we ervoor, dat de website uit te breiden is als dat nodig is. Dat is ideaal om de levensduur van je website te verlengen. Wil je een website laten maken in Rotterdam? QuickOnline maakt een professionele website waar je tevreden over bent en waar je resultaat mee boekt.

Website laten maken

Verbeter de lokale online marktpositie

Een goede vindbaarheid in de zoekmachines? Dat staat vanaf het begin centraal bij het ontwerpen en bouwen van je website. Want een hoge ranking in Google en andere zoekmachines zoals Yahoo, DuckDuckGo of Bing is goed voor de zichtbaarheid van je onderneming. Daarnaast maakt een hoge positie in zoekmachines je bedrijf niet alleen zichtbaar, het kan zorgen voor meer omzet en leads. Ook content voor zoekmachineoptimalisatie (SEO) kun je, naast het website laten maken in Rotterdam, door QuickOnline laten verzorgen.

Websites krijgen niet zomaar een goede ranking in de zoekresultaten van zoekmachines. Daar moet je wel wat voor doen. Je website zal geoptimaliseerd moeten worden en continue up-to-date worden gehouden. Zoekmachines veranderen hun algoritmes voortdurend, daarbij beoordelen ze websites op verschillende vlakken zoals techniek, content en externe factoren (zoals linkbuilding). Onze bewezen aanpak zorgt voor een goede vindbaarheid van jouw website.

Een belangrijke kanttekening: SEO is een continu proces en de ontwikkelingen staan nooit stil. Als je een blijvend hoge positie in de zoekmachines wil, dan zijn continue aanpassingen nodig. De vereisten wijzigen om de haverklap, zodat die hoge ranking van vandaag over een tijdje zomaar verleden tijd kan zijn. Wil je goed zichtbaar zijn en dat ook blijven in de toekomst? Ga samen met ons de (online) strijd aan om jouw website blijvend hoog te laten scoren in de zoekmachines.

Verbeter de lokale online marktpositie

De kosten van een website laten maken Rotterdam

Wat kost me dat, zo’n website laten maken? Heel logisch dat je dat wil weten, maar helaas is het antwoord niet zo 1-2-3 te geven. QuickOnline maakt professionele websites op maat, zodat het moeilijk is om je meteen te vertellen wat een website laten maken in Rotterdam kost. Het prijskaartje dat er aan komt te hangen is vooral afhankelijk van jouw wensen en eisen. Welke functionaliteiten wil je in jouw website geïntegreerd zien? Moet je website meertalig uitgevoerd worden, zijn er koppelingen nodig met je boekhoudpakket of CRM-systeem? Dat weegt allemaal mee in het bepalen van het kostenplaatje.

Bij een website laten maken in Rotterdam zijn de mogelijkheden oneindig. QuickOnline gaat niet over één nacht ijs met het bouwen van een website. Nee, om goed beslagen ten ijs te komen, maken wij uitgebreid kennis om te weten te komen wie jij bent en wat jij belangrijk vindt. Wij luisteren écht naar je en besteden voor we aan de slag gaan ruim aandacht aan het boven tafel krijgen van jouw doelen. Zo weten we wat het gewenste resultaat is en komen we er achter welke functionaliteiten jouw website nodig heeft. Vervolgens geven we je eerlijk advies en een eerlijke prijs.

  • check Op maat gemaakt

  • check Hoger in Google

  • check Focus op doelstelling en de doelgroep

  • check Transparante prijzen

  • check Geschikt voor elk apparaat

  • check Content eenvoudig zelf toevoegen of aanpassen

Wij lossen vandaag de problemen van morgen op

QuickOnline is hét online marketingbureau bij jou om de hoek, in de buurt van Rotterdam. Wij weten wat er in de omgeving speelt en hebben dezelfde mentaliteit. Op zoek naar een website die net zo’n blikvanger is als de Markthal, een website waar je groos op kunt zijn? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Wij gaan pas op volle snelheid vooruit wanneer we weten naar welk resultaat we toe werken. Dit maakt ons de ideale partner voor al jouw wensen en ambities op digitaal vlak. QuickOnline levert websites op maat. Onze creativiteit laten we niet beperken door techniek. Echt alles is mogelijk wanneer je kiest voor een website laten maken in Rotterdam.

QuickOnline levert websites op maat. Onze creativiteit laten we niet beperken door techniek. Echt alles is mogelijk wanneer je kiest voor een website laten maken in Rotterdam.

Rotterdamse mentaliteit
QuickOnline is gevestigd is onder de rook van Rotterdam, in Numansdorp, en wij hebben de onvervalste Rotterdamse mentaliteit. Hard werken, niet zeuren en waarmaken wat beloofd is. Duidelijke afspraken, daar houden we van! Wij zijn een klein en flexibel online marketingbureau onder de rook van Rotterdam. Wij kennen onze opdrachtgevers echt en ons team is op de hoogte van de details van elk project. Samen gaan we voor (online) resultaat: een mooie, professionele en effectieve website.

Onze online resultaten

In onze cases ontdek je welke werkzaamheden we voor onze klanten hebben mogen uitvoeren en welke (online) resultaten we hebben behaald.

ExamVision België

Hoe presenteer je producten uit een medische nichemarkt op een professionele, aansprekende manier?

ExamVision België

Hèt adres voor vergroting binnen de medische sector

Website gezondheidszorg - Fysiotherapie Strijen

Hoe ontwikkel je een website en branding die past bij een groeiend bedrijf in de gezondheidszorg?

Fysiotherapie Strijen

Gespecialiseerde fysiotherapie in de Hoeksche Waard

Gemeentelijke hulp bij schulden

Hoe kun je de weg naar gemeentelijke hulp bij schulden laagdrempeliger maken voor ondernemers?

De6 gemeenten

De gemeenten Etten-Leur, Halderberge, Moerdijk, Roosendaal, Rucphen en Zundert

NEC Nijmegen fanshop webshop

Hoe kan een webshop meer verkoop genereren bij bestaande klanten?

N.E.C. Nijmegen

De online fanshop van eredivisieclub N.E.C. Nijmegen

Acclon Technologies website laten maken

Hoe maak je complexe producten en diensten online toegankelijk?

Acclon Technologies

Geavanceerde oplossingen op het gebied van vacuümtechnologie

Online garageboxen kopen en huren

Hoe positioneer je een nieuw merk in een sterk concurrerende markt?

XLBox Nederland

Indoor garagebox complex in Nederland

Webdesign laten bouwen Rijk Ontwerp

Hoe overtuig je (potentiële) klanten van jouw creativiteit met een website?

Rijk Ontwerp

Branding- en designstudio gespecialiseerd in totale branding concepten

Webshop horeca Le Toko

Hoe kun je als horeca ondernemer klanten online eten laten bestellen zonder tussenpartij?

Le Toko

De Indonesian take-away in de Hoeksche Waard