Online succes

Wil je een website laten maken en ben je met je bedrijf in Rotterdam gevestigd? QuickOnline zit bij je om de hoek. Wij maken professionele websites op maat. Een onderscheidende website die bijdraagt aan jouw doelstellingen en het bijzondere verhaal van jouw onderneming duidelijk maakt.

QuickOnline is hét online marketingbureau onder de rook van Rotterdam. Met een deskundig team van specialisten gaan wij altijd voor de beste uitkomst. Door écht te luisteren naar jou en jouw doelgroep, gaan we samen voor optimaal (online) resultaat.

Een rendabele website laten maken Rotterdam

Als je een website laat maken voor je bedrijf, dan is dat een behoorlijke investering. Bij het doen van een investering wil je natuurlijk dat die zich ook terug gaat verdienen. Investeren met rendement, dat is wat jij voor ogen hebt als je kiest voor een website laten maken Rotterdam. QuickOnline maakt doeltreffende websites waarbij de focus op optimaal rendement ligt. Wat dat rendement voor jouw onderneming betekent, dat bepalen we samen vooraf. Dat kan meer omzet, een grotere naamsbekendheid of juist meer leads zijn. Hoe dan ook, wij doen alles voor het beste (online) resultaat.

Bij het maken van een gebruiksvriendelijk en modern ontwerp staan jouw doelgroep en doelstellingen centraal. Daarbij besteden we veel aandacht aan een optimale gebruikservaring en beleving (ook wel UI en UX genoemd: user interface en user experience). En op het moment dat je website online is, dan blijven we je website optimaliseren door het raadplegen van diverse data-inzichten.

Website laten maken - Webdesign

Website laten maken Rotterdam? Wij helpen je online groeien!

Een goede website? Die is onmisbaar voor elke ondernemer. Maar wat een goede website is, dat is voor elk bedrijf verschillend. QuickOnline vindt dat een goede website een bijdrage moet leveren aan de doelstellingen van jouw onderneming. Wij maken professionele websites op maat die goed presteren, waardoor jouw doelen binnen handbereik komen. Onze ontwerpers maken een ijzersterk, modern webdesign, dat helemaal past bij jouw organisatie. Vanaf de beginfase bij het ontwerp zullen het doel en de doelgroep van de website meegenomen worden.

Zodra het ontwerp akkoord is, staan onze developers in de startblokken om de website te bouwen. De nieuwste technieken en alle gewenste functionaliteiten worden allemaal in de website geïntegreerd. Je krijgt een website op maat en niet op basis van templates. Jouw website wordt daardoor even uniek als jouw bedrijf. Natuurlijk zorgen we ervoor, dat de website uit te breiden is als dat nodig is. Dat is ideaal om de levensduur van je website te verlengen. Wil je een website laten maken in Rotterdam? QuickOnline maakt een professionele website waar je resultaat mee boekt.

Website laten maken

Verbeter de lokale online marktpositie

Een goede vindbaarheid in de zoekmachines? Dat staat vanaf het begin centraal bij het ontwerpen en bouwen van je website. Want een hoge ranking in Google en andere zoekmachines zoals Yahoo, DuckDuckGo of Bing is goed voor de zichtbaarheid van je onderneming. Daarnaast maakt een hoge positie in zoekmachines je bedrijf niet alleen zichtbaar, het kan zorgen voor meer omzet en leads. Ook content voor zoekmachineoptimalisatie (SEO) kun je, naast het website laten maken in Rotterdam, door QuickOnline laten verzorgen.

Websites krijgen niet zomaar een goede ranking in de zoekresultaten van zoekmachines. Daar moet je wel wat voor doen. Je website zal geoptimaliseerd moeten worden en continue up-to-date worden gehouden. Zoekmachines veranderen hun algoritmes voortdurend, daarbij beoordelen ze websites op verschillende vlakken zoals techniek, content en externe factoren (zoals linkbuilding). Onze bewezen aanpak zorgt voor een uitstekende vindbaarheid van jouw website.

Een belangrijke kanttekening: SEO is een continu proces en de ontwikkelingen staan nooit stil. Als je een blijvend hoge positie in de zoekmachines wil, dan zijn continue aanpassingen nodig. De vereisten wijzigen om de haverklap, zodat die hoge ranking van vandaag over een tijdje zomaar verleden tijd kan zijn. Wil je goed zichtbaar zijn en dat ook blijven in de toekomst? Ga samen met ons de (online) strijd aan om jouw website blijvend prominent aanwezig te laten zijn in de zoekmachines.

Verbeter de lokale online marktpositie

De kosten van een website laten maken Rotterdam

Wat kost me dat, zo’n website laten maken? Heel logisch dat je dat wil weten, maar helaas is het antwoord niet zo 1-2-3 te geven. QuickOnline maakt professionele websites op maat, zodat het moeilijk is om je meteen te vertellen wat een website laten maken in Rotterdam kost. Het prijskaartje dat er aan komt te hangen is vooral afhankelijk van jouw wensen en eisen. Welke functionaliteiten wil je in jouw website geïntegreerd zien? Moet je website meertalig uitgevoerd worden, zijn er koppelingen nodig met je boekhoudpakket of CRM-systeem? Dat weegt allemaal mee in het bepalen van het kostenplaatje.

Bij een website laten maken in Rotterdam zijn de mogelijkheden oneindig. QuickOnline gaat niet over één nacht ijs met het bouwen van een website. Nee, om goed beslagen ten ijs te komen, maken wij uitgebreid kennis om te weten te komen wie jij bent en wat jij belangrijk vindt. Wij luisteren écht naar je en besteden voor we aan de slag gaan ruim aandacht aan het boven tafel krijgen van jouw doelen. Zo weten we wat het gewenste resultaat is en komen we er achter welke functionaliteiten jouw website nodig heeft. Vervolgens geven we je eerlijk advies en een eerlijke prijs.

  • check Op maat gemaakt

  • check Hoger in Google

  • check Focus op doelstelling en de doelgroep

  • check Transparante prijzen

  • check Geschikt voor elk apparaat

  • check Content eenvoudig zelf toevoegen of aanpassen

Wij lossen vandaag de problemen van morgen op

QuickOnline is hét online marketingbureau bij jou om de hoek, in de buurt van Rotterdam. Wij weten wat er in de omgeving speelt en hebben dezelfde mentaliteit. Op zoek naar een website die net zo’n blikvanger is als de Markthal, een website waar je groos op kunt zijn? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Wij gaan pas op volle snelheid vooruit wanneer we weten naar welk resultaat we toe werken. Dit maakt ons de ideale partner voor al jouw wensen en ambities op digitaal vlak. QuickOnline levert websites op maat. Onze creativiteit laten we niet beperken door techniek. Echt alles is mogelijk wanneer je kiest voor een website laten maken in Rotterdam.

QuickOnline levert websites op maat. Onze creativiteit laten we niet beperken door techniek. Echt alles is mogelijk wanneer je kiest voor een website laten maken in Rotterdam.

Rotterdamse mentaliteit

QuickOnline is gevestigd is onder de rook van Rotterdam, in Numansdorp, en wij hebben de onvervalste Rotterdamse mentaliteit. Hard werken, niet zeuren en waarmaken wat beloofd is. Duidelijke afspraken, daar houden we van! Wij zijn een klein en flexibel online marketingbureau onder de rook van Rotterdam. Wij kennen onze opdrachtgevers echt en ons team is op de hoogte van de details van elk project. Samen gaan we voor (online) resultaat: een mooie en effectieve website die jou een stap verder helpt naar je doelen.