WordPress

Een website voor je onderneming is onmisbaar. Het is jouw online visitekaartje en vaak de eerste indruk die potentiële klanten van je krijgen. Wil jij een nieuwe website of wil jij je huidige site vervangen? Dan is een WordPress website laten maken zeker een goede keuze. Maar ga je zelf aan de slag of laat je een expert een WordPress site maken? Beiden hebben voor- en nadelen.

Design en flexibiliteit

Een WordPress website laten maken biedt ontelbare mogelijkheden op het gebied van design en functionaliteit. QuickOnline werkt met verschillende ervaren ontwerpers die ervoor zorgen dat jouw website een unieke, professionele look krijgt. Geen dertien in dozijn template, maar maatwerk! Dat is waar QuickOnline goed in is.

Naast een mooi design, is er ook op het gebied van functionaliteit veel mogelijk, bijvoorbeeld door het toevoegen van diverse applicaties. Met WordPress kan elke gewenste functionaliteit gerealiseerd worden. QuickOnline zorgt er altijd voor dat het design en functionaliteit aansluit bij jouw wensen en behoeften.

Waarom responsief webdesign belangrijk is

Een goed werkende website op desktops, laptops, tablets en smartphones is van groot belang voor een goede gebruikerservaring. Dit noemen we responsief webdesign. Als je een WordPress website laat maken, dan weet je zeker dat jouw site op elk apparaat optimaal functioneert en gebruiksvriendelijk is. Wanneer jouw website altijd goed zichtbaar en bruikbaar is op diverse apparaten, dan neemt Google dat mee in de bepaling van de rankingvolgorde. Google houdt namelijk van gebruiksvriendelijke websites en zal deze hoger waarderen dan minder gebruiksvriendelijke sites.

Focus op je bedrijf

Een WordPress website laten maken bespaart enorm veel tijd en moeite. In plaats van zelf te gaan bouwen en ontwerpen, kun je je richten op jouw eigen onderneming. Hoe gebruiksvriendelijk WordPress ook is, je zult je er wel goed in moeten verdiepen als je er zelf mee aan de slag wil. Met name de technische aspecten worden vaak onderschat en laat dat nu net iets zijn, waar wij onze specialisten voor hebben. Dus terwijl jij de volle focus op je bedrijf kunt houden, zorgen wij voor het gehele proces. Van het ontwerp, tot de realisatie en indien gewenst, het onderhoud. Zo ben je verzekerd van een professionele website, zonder dat het jou tijd en energie kost.

Scoor in de zoekmachines met een WordPress site

Een belangrijk onderdeel van een website is vindbaarheid via zoekmachines zoals Google. Een WordPress website is zeer geschikt om goed gevonden te worden. Het content management systeem (CMS) is aangepast op de eisen van zoekmachines en biedt daarnaast de mogelijkheid om meta-omschrijvingen, alt-tags en andere SEO (zoekmachine optimalisatie) -gerelateerde zaken eenvoudig in te vullen.

Je website is nooit helemaal af

Een WordPress website is, zoals elke website, nooit helemaal af. Het is belangrijk om jouw bedrijfswebsite regelmatig te onderhouden en te optimaliseren. Denk aan het updaten en het toevoegen van nieuwe content. QuickOnline kan ondersteuning bieden bij het onderhouden van jouw website en zorgt ervoor dat jouw site altijd up-to-date en veilig blijft. Ook kunnen onze contentspecialisten zorgen voor relevante content, zodat jouw website altijd up-to-date blijft. Een bijkomend voordeel van een actuele website? Het zorgt voor een betere positie in de zoekresultaten van Google.

Een WordPress website laten maken? Gewoon doen!

Een Word Press website laten maken brengt veel voordelen met zich mee. QuickOnline zorgt voor een website die voldoet aan jouw wensen en eisen. Je hoeft je geen zorgen te maken over technische aspecten en kunt je volledig richten op jouw onderneming. Bovendien is een WordPress website flexibel, responsief en zoekmachinevriendelijk. Wil jij dat QuickOnline een WordPress website voor jou maakt? Neem dan contact met ons op, we denken graag met je mee!