Digitaliseren

Wil je graag een professionele website of webshop? Of wil je online groeien door beter vindbaar te zijn? Onze specialisten helpen jou graag! Daarnaast kun je nu profiteren van een 'gratis geld' in de vorm van een financiële tegemoetkoming voor digitaliseren.

Ontvang tot wel €2.000,- terug op jouw investering in digitalisering!

MKB-Deal Zuid-Hollandse Delta

De gemeente Hoeksche Waard heeft namelijk samen met de gemeenten Brielle, Goeree-Overflakkee, Hellevoetsluis, Nissewaard, Westvoorne, het MKB Rotterdam Rijnmond en de provincie Zuid-Holland de zogenoemde MKB-Deal Zuid-Hollandse Delta gesloten. Dit wil zeggen dat zij MKB-ondernemers op verschillende manieren gaan helpen bij hun vragen over digitalisering. Met behulp van vouchers (in de vorm van een financiële tegemoetkoming), coaches en masterclasses worden ondernemers in de regio de komende 2 jaar hierin ondersteund. In deze deal werken verschillende partners uit de regio samen om het brede MKB te ondersteunen bij het digitaliseren van hun onderneming. QuickOnline is hierbij aangesloten als digitaliseringsleverancier.

Geld voor digitalisering

Heel kort door de bocht is het dus zo dat er vanuit de overheid een potje geld beschikbaar is voor ondernemers die stappen willen zetten in het (verder) digitaliseren van hun onderneming. Misschien heb je als ondernemer al een heel concreet idee hoe je met digitalisering aan de slag kunt. Bijvoorbeeld om nieuwe klanten te bereiken of een proces digitaal in te richten. Hiervoor heeft de MKB-deal Zuid Hollandse Delta de voucherregeling. Zij kunnen je dan financieel deels ondersteunen bij de uitvoering van je idee.

Lees meer over de digitaliseringsvoucher

Waarom denken we aan jou?

QuickOnline is één van de partners (digitaliseringsleverancier) waarbij je jouw voucher kan inzetten. Bij QuickOnline denken we altijd met je mee en toen wij van dit initiatief hoorde, dachten we direct aan jou. We hebben in het verleden namelijk een offerte voor jou opgemaakt, waar tot op heden nog niets mee is gebeurd. Wellicht omdat de kosten toen te hoog voor je waren. Via deze regeling is er dus een kans om die offerte alsnog door ons uit te laten voeren, waarbij jij dus voor een gedeelte een financiële vergoeding ontvangt vanuit de MKB-deal Zuid-Hollandse Delta. Hierdoor hoef je dus niet alles zelf te betalen.

Hoe kom je in aanmerking?

Via deze link kun je een voucher aanvragen en kun je meer informatie vinden. De voucher moet jij als ondernemer wel zelf aanvragen, dat kunnen wij helaas niet voor je doen. Uiteraard willen we je wel helpen. Wacht alleen niet te lang, want wat dit potje betreft is het wie het eerst komt, wie het eerst maalt.

Klinkt dit goed en wil je dat wij met je meedenken? Laat het ons weten!