Onuitwisbare indruk

Je krijgt geen tweede kans voor een goede eerste indruk. Dat geldt niet alleen voor jou als persoon, maar ook voor je bedrijf. QuickOnline helpt je om een onuitwisbare indruk te maken en jouw verhaal te vertellen.

Met een goed logo en sprekende huisstijl maakt je onderneming een uitstekende eerste indruk op (potentiële) klanten. Je huisstijl en logo laten ontwerpen of optimaliseren door QuickOnline? Dan zorgen wij ervoor dat het logo en de huisstijl aansluiten bij jouw missie en visie, zodat direct duidelijk is waar jouw onderneming voor staat en jij je onderscheidt van de concurrent.

Een logo laten ontwerpen

Weten wat de missie van je bedrijf is en welke kernwaarden daarbij horen is één ding, dat vertalen naar een bijpassend logo is iets heel anders. Een logo dat naadloos aansluit bij de uitstraling die jij voor ogen hebt en de juiste doelgroep aanspreekt? Daarvoor kun je bij QuickOnline terecht. Geen dertien in dozijn, maar een uniek logo met de perfecte uitstraling.

Een sterk logo is altijd zichzelf en overal even herkenbaar. Een logo laten ontwerpen gaat verder dan alleen een mooi ontwerp. Het perfecte logo laat zien en voelen waar jouw bedrijf voor staat. Wij gaan samen met jou terug naar de basis en zorgen ervoor dat jouw nieuwe logo aansluit bij de kernwaarden en het verhaal van je bedrijf vertelt.

We kunnen aan de slag met een compleet nieuw logo, maar ook redesign van het huidige logo is een optie. Uiteraard letten we erop dat het tijdloos en veelzijdig is. Kortom: er zijn talloze factoren waar aan gedacht moet worden. Gelukkig hoef jij je daar niet druk om te maken wanneer je je logo door QuickOnline laat ontwerpen.

Logo laten ontwerpen

Een logo laten ontwerpen door QuickOnline

Wil je een professioneel logo laten ontwerpen? Dan doorlopen we samen met jou verschillende stappen.

1. Kennismaking

We beginnen met een bakkie koffie (of thee) en een goed gesprek. Tijdens de kennismaking gaan we meteen de diepte in en willen we meer weten over het hoe en waarom van je bedrijf. We zullen het hebben over bedrijfsdoelstellingen, kernwaarden en jouw doelgroep. Wanneer we dat allemaal helder hebben, dan gaan we over tot het bespreken van zaken als kleur, stijl en design.

2. Schetsen

Daarna gaan we voor je aan de slag met verschillende schetsen en basisvormen die het beginpunt vormen voor de verdere uitwerking van jouw logo. Van daaruit maken we verschillende voorbeelden en combinaties, inclusief kleurschema’s.

3. Concept

Aan de hand van de schetsen en jouw feedback gaan onze grafisch ontwerpers verder met ontwerpen. Zij maken diverse conceptlogo’s voor je. Aan de hand van die concepten bespreken we samen wat jij er van vindt en welke veranderingen jij graag doorgevoerd wil zien voor het definitieve ontwerp.

4. Definitief ontwerp

Aan de hand van jouw wensen en voorkeuren werken onze grafisch ontwerpers het concept uit tot het definitieve logo in de gewenste vorm en kleur(en). En dan is het zover! Jouw nieuwe logo is klaar. Je ontvangt van ons jouw logo in diverse bestandsformaten en groottes, zodat je het naar wens kunt gebruiken voor je website, drukwerk of waar dan ook.

Volledige huisstijl ontwerpen

Een krachtig logo draagt bij aan de uitstraling en herkenbaarheid van je bedrijf, maar waarom daar stoppen? Een doordachte huisstijl zorgt voor een duidelijke bedrijfsidentiteit. Met die huisstijl kun je als bedrijf altijd en overal op dezelfde manier naar buiten treden. Denk daarbij aan de website, social media, maar ook aan briefpapier, bedrijfskleding en vervoersmiddelen. Met een passende huisstijl ben je herkenbaar, goed zichtbaar, onderscheid je je van de concurrent en zul je beter blijven hangen bij je doelgroep.

Heb je je logo laten ontwerpen door QuickOnline? Dan heb je alvast een belangrijk gedeelte van je huisstijl. Andere onderdelen zijn kleurgebruik, lettertypes, afbeeldingen/fotografie en vaste indelingen (templates) van bijvoorbeeld flyers, brochures en advertenties. Een huisstijl omvat eigenlijk alles dat bijdraagt aan de uitstraling van jouw bedrijf, zodat alle uitingen dezelfde positieve associatie oproepen. QuickOnline helpt je graag met het ontwikkelen van jouw unieke huisstijl. Een huisstijl die je bedrijf verbindt met je doelgroep.

Huisstijl ontwerpen

Deze bedrijven gingen jou voor...

Gemeentelijke hulp bij schulden

Hoe kun je de weg naar gemeentelijke hulp bij schulden laagdrempeliger maken voor ondernemers?

De6 gemeenten

De gemeenten Etten-Leur, Halderberge, Moerdijk, Roosendaal, Rucphen en Zundert

Website gezondheidszorg - Fysiotherapie Strijen

Hoe ontwikkel je een website en branding die past bij een groeiend bedrijf in de gezondheidszorg?

Fysiotherapie Strijen

Gespecialiseerde fysiotherapie in de Hoeksche Waard

Online garageboxen kopen en huren

Hoe positioneer je een nieuw merk in een sterk concurrerende markt?

XLBox Nederland

Indoor garagebox complex in Nederland

Een huisstijl of logo laten ontwerpen, wat levert dat op?

Met alle bedrijven en concurrenten die zich op de markt begeven, wordt het steeds belangrijker om je te onderscheiden. Jouw logo en huisstijl laten zien waar je bedrijf voor staat en geven een gezicht aan je onderneming. Een goed ontworpen logo en doordachte huisstijl helpen je om een plek te veroveren in het hoofd van je doelgroep. Het draagt bij aan de herkenbaarheid en geven je bedrijf een professionele en vertrouwde uitstraling.

  • check Uniek ontwerp op maat

  • check Tijdloos

  • check Schept vertrouwen

  • check Vergroot herkenbaarheid

  • check Onderscheidend

  • check Vertelt jouw verhaal

Jij wilt online groeien? Laat ons je helpen!