Alles voor resultaat!

Ben je een ondernemer uit de Hoeksche Waard en wil je een website laten maken? QuickOnline is hét online marketingbureau, dat een professionele maatwerk website voor je maakt. Een onderscheidende website die bijdraagt aan jouw doelstellingen en jouw unieke verhaal in één oogopslag overbrengt.

QuickOnline is een klein en flexibel online marketingbureau in de Hoeksche Waard. Binnen ons team kennen wij onze opdrachtgevers echt. Aanpakken? Daar houden we van!

Een rendabele website laten maken Hoeksche Waard

Een website laten maken in de Hoeksche Waard is een hele investering. En wanneer je investeert, dan wil je dat die investering zich terug verdient. Een rendabele investering, dat is wat jij voor ogen hebt als je ervoor kiest om een website te laten maken. QuickOnline maakt professionele websites met de focus op maximaal rendement. Of een rendabele website voor jou meer omzet of juist meer leads betekent, wij doen alles voor het beste (online) resultaat.

Jouw doelgroep en doelstellingen zijn voor ons het uitgangspunt bij het maken van een gebruiksvriendelijk en modern design. Uiteraard besteden we veel aandacht aan een optimale gebruikservaring en beleving (ook wel UI en UX genoemd: user interface en user experience). En zodra je website online is, dan gebruiken we diverse data-inzichten om je website nog verder te optimaliseren.

Website laten maken

Website laten maken Hoeksche Waard? Wij helpen je online groeien!

Een goede website? Die is onmisbaar voor elk bedrijf. Maar wat een goede website is, dat is voor elke onderneming verschillend. QuickOnline vindt dat een goede website een bijdrage moet leveren aan de doelstellingen van jouw bedrijf. Wij maken professionele websites op maat die goed presteren, waardoor jouw doelstellingen binnen handbereik komen. Onze designers maken een ijzersterk, modern webdesign, dat helemaal past bij jouw organisatie. Direct bij het ontwerp zullen het doel en de doelgroep van de website meegenomen worden.

Zodra het design akkoord is, staan onze developers in de startblokken om de website te bouwen. De nieuwste technieken en alle gewenste functionaliteiten worden allemaal in de website geïntegreerd. Je krijgt een website op maat en niet op basis van templates. Jouw website wordt daardoor net zo uniek als jouw bedrijf. Natuurlijk zorgen we ervoor, dat de website uit te breiden is als dat nodig is. Dat is ideaal om de levensduur van je website te verlengen. Wil je een website laten maken in Hoeksche Waard? QuickOnline maakt een professionele website waar je tevreden over bent.

Website laten maken

Word gevonden door zoekmachine optimalisatie (SEO)

Een goede vindbaarheid in de zoekmachines? Daar houden we vanaf het begin rekening mee bij het ontwerpen en bouwen van jouw bedrijfswebsite. Een hoge ranking in Google en andere zoekmachines zoals Bing, Yahoo of DuckDuckGo is goed voor de vindbaarheid van je onderneming. Daarnaast maakt een hoge positie in zoekmachines je bedrijf niet alleen zichtbaar, het zal ook zorgen voor meer omzet en relevante leads. Zoekmachine optimalisatie (SEO)? QuickOnline kan ook SEO content verzorgen naast het website laten maken Hoeksche Waard.

Websites krijgen namelijk niet zomaar een goede ranking in de zoekresultaten van zoekmachines. Daar moet wel wat voor gedaan worden. Je website zal geoptimaliseerd moeten worden en continue up-to-date worden gehouden. Zoekmachines veranderen hun algoritmes voortdurend, daarbij beoordelen ze websites op verschillende vlakken zoals techniek, content en externe factoren (zoals linkbuilding). Onze bewezen aanpak zorgt ervoor dat jouw website goed vindbaar is.

Daarbij maken we wel deze kanttekening: SEO is een continu proces en de ontwikkelingen volgen elkaar in rap tempo op. Wanneer je een blijvend hoge positie in de zoekmachines wil, dan zal je website continue aangepast moeten worden. De vereisten wijzigen zo regelmatig, dat de hoge positie van vandaag binnen de kortste keren weer verleden tijd kan zijn. Wil je dat jouw website goed scoort in de zoekmachines en dat ook blijft doen in de toekomst? Ga samen met ons de (online) strijd aan met de concurrent, zodat jouw website blijvend goed scoort bij de zoekmachines.

Verbeter de lokale online marktpositie

De kosten van een website laten maken Hoeksche Waard

Wat gaat dat kosten? Een logische vraag, maar het antwoord is niet zo eenvoudig. Juist omdat QuickOnline professionele websites op maat maakt, is het niet mogelijk om meteen te vertellen wat een website laten maken Hoeksche Waard kost. Het prijskaartje is afhankelijk van jouw wensen en eisen. De kosten worden bijvoorbeeld mede bepaald door het aantal functionaliteiten dat je in jouw website geïntegreerd wil zien. Maar ook of de website meertalig uitgevoerd moet worden, of er koppelingen nodig zijn met een boekhoudpakket of CRM-systeem wegen allemaal mee in het bepalen van het kostenplaatje.

Er zijn oneindig veel mogelijkheden om een website te laten maken. Daarom gaan we bij QuickOnline niet over één nacht ijs met het bouwen van een website. Nee, om goed beslagen ten ijs te komen, willen wij eerst weten wie jij bent en wanneer jij tevreden bent. Wij luisteren écht naar jouw verhaal. En daarbij besteden we veel aandacht aan het helder krijgen van jouw vragen en behoeftes en houden hierbij jouw doelgroep in ons achterhoofd. Alleen op die manier weten we naar welk resultaat we toe werken en welke functionaliteiten jouw website precies nodig heeft. We geven je vervolgens eerlijk advies en een eerlijke prijs.

  • check Op maat gemaakt

  • check Hoger in Google

  • check Focus op doelstelling en de doelgroep

  • check Geschikt voor elk apparaat

  • check Content eenvoudig zelf toevoegen of aanpassen

  • check Transparante prijzen

Met oog voor de toekomst

QuickOnline is hét online marketingbureau van de Hoeksche Waard. Wij weten wat er op het eiland speelt en we hebben dezelfde mentaliteit. Recht door zee en duidelijkheid, daar houden we van. Verder geven we je onze eerlijke mening. Omdat we bij je om de hoek zitten, kunnen we snel (online en offline) schakelen. Bovendien kennen we al onze opdrachtgevers echt en is iedereen in ons team op de hoogte van de details van elk project.

Een mooie, professionele en effectieve website afleveren is ons doel! Wij gaan nooit zomaar aan de slag met het ontwikkelen van een website, webshop of webapplicatie. Onze kracht ligt in het écht luisteren en het helder krijgen van jouw visie en behoeftes. Zo weten we naar welk resultaat we toe werken. Dit maakt QuickOnline de ideale partner voor al jouw wensen en ambities op digitaal vlak.

QuickOnline levert maatwerk en daarbij laten we onze creativiteit niet beperken door techniek. Alles is mogelijk met een website, webapplicatie of webshop op maat.

Onze online resultaten

In onze cases ontdek je welke werkzaamheden we voor onze klanten hebben mogen uitvoeren en welke (online) resultaten we hebben behaald.

ExamVision België

Hoe presenteer je producten uit een medische nichemarkt op een professionele, aansprekende manier?

ExamVision België

Hèt adres voor vergroting binnen de medische sector

Website gezondheidszorg - Fysiotherapie Strijen

Hoe ontwikkel je een website en branding die past bij een groeiend bedrijf in de gezondheidszorg?

Fysiotherapie Strijen

Gespecialiseerde fysiotherapie in de Hoeksche Waard

Gemeentelijke hulp bij schulden

Hoe kun je de weg naar gemeentelijke hulp bij schulden laagdrempeliger maken voor ondernemers?

De6 gemeenten

De gemeenten Etten-Leur, Halderberge, Moerdijk, Roosendaal, Rucphen en Zundert

NEC Nijmegen fanshop webshop

Hoe kan een webshop meer verkoop genereren bij bestaande klanten?

N.E.C. Nijmegen

De online fanshop van eredivisieclub N.E.C. Nijmegen

Acclon Technologies website laten maken

Hoe maak je complexe producten en diensten online toegankelijk?

Acclon Technologies

Geavanceerde oplossingen op het gebied van vacuümtechnologie

Online garageboxen kopen en huren

Hoe positioneer je een nieuw merk in een sterk concurrerende markt?

XLBox Nederland

Indoor garagebox complex in Nederland

Webdesign laten bouwen Rijk Ontwerp

Hoe overtuig je (potentiële) klanten van jouw creativiteit met een website?

Rijk Ontwerp

Branding- en designstudio gespecialiseerd in totale branding concepten

Webshop horeca Le Toko

Hoe kun je als horeca ondernemer klanten online eten laten bestellen zonder tussenpartij?

Le Toko

De Indonesian take-away in de Hoeksche Waard