Online succes

Ben jij een ondernemer uit Piershil en wil je een website laten maken? QuickOnline maakt een professionele, maatwerk website voor je. Een onderscheidende website die bijdraagt aan jouw doelen. Een website die het unieke verhaal van jouw onderneming duidelijk vertelt.

QuickOnline is hét online marketingbureau bij jou om de hoek. Wij luisteren écht naar je en denken met je mee in wat je nodig hebt om (online) te groeien. Zo kunnen we zorgen voor een website die bijdraagt aan jouw doelen.

Een rendabele website laten maken Piershil

Als je een website laat maken voor je bedrijf, dan is dat een behoorlijke investering. Bij het doen van een investering wil je natuurlijk dat die zich ook terug gaat verdienen. Investeren met rendement, dat is wat jij voor ogen hebt als je kiest voor een website laten maken in Piershil. QuickOnline maakt een professionele website waarbij de focus op optimaal rendement ligt. Wat dat rendement voor jouw onderneming betekent, dat zullen we vooraf samen met jou bepalen. Dat kan meer omzet, een grotere naamsbekendheid of juist meer leads zijn. Hoe dan ook, wij doen alles voor het beste (online) resultaat.

Bij het maken van een gebruiksvriendelijk en modern ontwerp staan jouw doelgroep en doelstellingen centraal. Daarbij besteden we veel aandacht aan een optimale gebruikservaring en beleving (ook wel UI en UX genoemd: user interface en user experience). En op het moment dat je website online is, dan blijven we je website optimaliseren door het raadplegen van diverse data-inzichten.

Website laten maken

Maatwerk website laten maken Piershil

Een goede website is onmisbaar voor elk bedrijf, maar wat een goede website is, dat is voor elk bedrijf anders. QuickOnline vindt dat een goede website bijdraagt aan de doelstellingen van jouw onderneming. Wij maken maatwerk websites die presteren. Onze designers zorgen voor een professioneel webdesign. Het ontwerp van de website sluit perfect aan bij jouw organisatie en is modern. Onze designers houden natuurlijk ook rekening met het doel en de doelgroep van de website.

Als het design is goedgekeurd, kunnen onze developers aan de slag met het bouwen van de website. Daarbij gebruiken we de nieuwste technieken en natuurlijk worden alle gewenste functionaliteiten in de website geïntegreerd. Alles op basis van maatwerk en niet op basis van templates. Uiteraard zorgen we ervoor, dat we de website kunnen uitbreiden wanneer dat nodig is. Zo gaat je website langer mee. Een website laten maken Piershil? Bij QuickOnline weet je zeker dat je een website hebt waar je tevreden over bent.

Website laten maken

Word gevonden door zoekmachine optimalisatie (SEO)

Een goede vindbaarheid in de zoekmachines? Daar houden we vanaf het begin rekening mee bij het ontwerpen en bouwen van jouw bedrijfswebsite. Een hoge ranking in Google en andere zoekmachines is goed voor de vindbaarheid van je onderneming. Bovendien maakt een hoge positie in zoekmachines je bedrijf niet alleen zichtbaar, het zal ook zorgen voor meer omzet en relevante leads. Zoekmachine optimalisatie (SEO)? QuickOnline kan ook SEO content verzorgen naast het website laten maken voor ondernemers uit Piershil.

Websites krijgen namelijk niet zomaar een goede ranking in de zoekresultaten van zoekmachines. Daar moet wel wat voor gedaan worden. Je website zal geoptimaliseerd moeten worden en continue up-to-date worden gehouden. Zoekmachines veranderen hun algoritmes voortdurend, daarbij beoordelen ze websites op verschillende vlakken zoals techniek, content en externe factoren (zoals linkbuilding). Onze bewezen aanpak zorgt ervoor dat jouw website goed vindbaar is.

Daarbij maken we wel deze kanttekening: SEO is een continu proces en de ontwikkelingen volgen elkaar in rap tempo op. Wanneer je een blijvend hoge positie in de zoekmachines wil, dan zal je website continue aangepast moeten worden. De vereisten wijzigen zo regelmatig, dat de hoge positie van vandaag binnen de kortste keren weer verleden tijd kan zijn. Wil je dat jouw website goed scoort in de zoekmachines en dat ook blijft doen in de toekomst? Ga samen met ons de (online) strijd aan met de concurrent, zodat jouw website blijvend goed scoort bij de zoekmachines.

De kosten van een website laten maken Piershil

Wat gaat dat kosten? Een logische vraag, maar het antwoord is niet zo eenvoudig. Juist omdat QuickOnline professionele websites op maat maakt, is het lastig om meteen te vertellen wat een website laten maken in Piershil kost. Het prijskaartje is afhankelijk van jouw wensen en eisen. De kosten worden mede bepaald door het aantal functionaliteiten dat je in jouw website geïntegreerd wil zien. Maar ook of de website meertalig uitgevoerd moet worden, of er koppelingen nodig zijn met een boekhoudpakket of CRM-systeem wegen allemaal mee in het bepalen van het kostenplaatje.

Er zijn oneindig veel mogelijkheden om een website te laten maken. Daarom gaan we bij QuickOnline niet over één nacht ijs met het bouwen van een website. Nee, om goed beslagen ten ijs te komen, willen wij eerst weten wie jij bent en wanneer jij tevreden bent. Wij luisteren écht naar jouw verhaal als ondernemer uit Piershil. En daarbij besteden we veel aandacht aan het helder krijgen van jouw vragen en behoeftes en houden hierbij jouw doelgroep in ons achterhoofd. Alleen op die manier weten we naar welk resultaat we toe werken en welke functionaliteiten jouw website precies nodig heeft. We geven je vervolgens eerlijk advies en een eerlijke prijs.

  • check Op maat gemaakt

  • check Hoger in Google

  • check Focus op doelstelling en de doelgroep

  • check Geschikt voor elk apparaat

  • check Content eenvoudig zelf toevoegen of aanpassen

  • check Transparante prijzen

Wij lossen vandaag de problemen van morgen op

QuickOnline is hét online marketingbureau in de buurt van Piershil. Wij weten wat er in de Hoeksche Waard speelt. Bovendien gaan we nooit zomaar aan de slag met het ontwerpen en bouwen van een website. Wij gaan pas op volle snelheid vooruit wanneer we weten naar welk resultaat we toe werken. Dit maakt ons de ideale partner voor al jouw wensen en ambities op digitaal vlak.

QuickOnline levert websites op maat. Onze creativiteit laten we niet beperken door techniek. Echt alles is mogelijk wanneer je als ondernemer in Piershil kiest voor een website laten maken. Wij gaan altijd voor (online) resultaat!

Onze online resultaten

In onze cases ontdek je welke werkzaamheden we voor onze klanten hebben mogen uitvoeren en welke (online) resultaten we hebben behaald.

ExamVision België

Hoe presenteer je producten uit een medische nichemarkt op een professionele, aansprekende manier?

ExamVision België

Hèt adres voor vergroting binnen de medische sector

Website gezondheidszorg - Fysiotherapie Strijen

Hoe ontwikkel je een website en branding die past bij een groeiend bedrijf in de gezondheidszorg?

Fysiotherapie Strijen

Gespecialiseerde fysiotherapie in de Hoeksche Waard

Gemeentelijke hulp bij schulden

Hoe kun je de weg naar gemeentelijke hulp bij schulden laagdrempeliger maken voor ondernemers?

De6 gemeenten

De gemeenten Etten-Leur, Halderberge, Moerdijk, Roosendaal, Rucphen en Zundert

NEC Nijmegen fanshop webshop

Hoe kan een webshop meer verkoop genereren bij bestaande klanten?

N.E.C. Nijmegen

De online fanshop van eredivisieclub N.E.C. Nijmegen

Acclon Technologies website laten maken

Hoe maak je complexe producten en diensten online toegankelijk?

Acclon Technologies

Geavanceerde oplossingen op het gebied van vacuümtechnologie

Online garageboxen kopen en huren

Hoe positioneer je een nieuw merk in een sterk concurrerende markt?

XLBox Nederland

Indoor garagebox complex in Nederland

Webdesign laten bouwen Rijk Ontwerp

Hoe overtuig je (potentiële) klanten van jouw creativiteit met een website?

Rijk Ontwerp

Branding- en designstudio gespecialiseerd in totale branding concepten

Webshop horeca Le Toko

Hoe kun je als horeca ondernemer klanten online eten laten bestellen zonder tussenpartij?

Le Toko

De Indonesian take-away in de Hoeksche Waard