Maatwerk website

Denk jij erover om een website te laten maken in 's-Gravendeel? QuickOnline zit bij je om de hoek en maakt voor jou een professionele maatwerk website. Een onderscheidende website die bijdraagt aan jouw doelstellingen en jouw bedrijfsverhaal direct duidelijk maakt.

QuickOnline is hét online marketingbureau om de hoek bij ‘s-Gravendeel. Wij doen alles voor (online) resultaat en gaan graag voor je aan de slag om een maatwerk website te maken. Een website waarmee je resultaat boekt!

Een website laten maken die rendement oplevert

Als je investeert, dan doe je dat omdat je denkt dat die investering zich terug gaat verdienen. Of beter nog: dat die investering een rendement oplevert. Een website laten maken is zo’n investering. Een bedrijfsuitgave die zal renderen, dat is wat jij voor ogen hebt als je ervoor kiest om een website te laten maken.

Wij maken professionele websites met de focus op maximaal rendement. Rendement kan voor iedereen iets anders betekenen, misschien is het voor jou een verhoging van de omzet of juist meer leads. Wat het voor jou ook betekent, QuickOnline doet alles voor het beste (online) resultaat.

Wanneer we voor je aan de slag gaan, dan staat jouw doel centraal. Samen met jouw doelgroep vormt jouw doel het uitgangspunt voor een gebruiksvriendelijke maatwerk website. Daarbij stoppen we niet als je website online is. Een website is nooit echt af en daarom gebruiken we diverse data-inzichten om je website verder te optimaliseren.

Website laten maken

Website laten maken 's-Gravendeel

Wij vinden dat een goede website onmisbaar is voor elk bedrijf. Maar wat is een goede website? Volgens ons draagt een goede website bij aan de doelstellingen van jouw onderneming. Dat is precies de reden waarom wij willen weten wat jouw bedrijfsdoelen zijn. Aan de hand daarvan maken we een professionele, maatwerk website die presteert. Op die manier kunnen jouw doelstellingen gehaald worden.

Kom jij uit of uit de buurt van ‘s-Gravendeel en ben jij op zoek naar een partner op het gebied van online marketing? Dan ben je bij QuickOnline aan het juiste adres!

Website laten maken

Onze aanpak voor jouw online succes...

Zomaar aan de slag? Daar zijn we niet van. Eerst willen we helder hebben wie jij bent, waar jouw bedrijf voor staat en met welk resultaat je tevreden bent. Op die manier kunnen we samen gaan voor een website die precies aansluit bij jouw eisen en wensen.

Onze creatieve designers draaien hun hand niet om voor een modern webdesign, dat helemaal aansluit bij jouw organisatie. Daarbij houden ze vanaf de start rekening met jouw doel en de doelgroep van de website.

Wanneer jij het design hebt goedgekeurd, dan gaan onze developers de website bouwen. Ons team is op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Op die manier kun je er zeker van zijn dat alle door jou gewenste functionaliteiten in de website geïntegreerd kunnen worden.

Omdat wij altijd werken met maatwerk en niet op basis van templates, wordt jouw website net zo uniek als jouw bedrijf. De website is uit te breiden wanneer je dat wilt. Dat is fijn, want op die manier heb je nog langer plezier van je website. Een website laten maken ‘s-Gravendeel? QuickOnline gaat samen met jou voor (online) resultaat.

Bereik meer klanten door zoekmachineoptimalisatie

Wat doe je als je op internet ergens naar zoekt? Dan ga je naar Google en typ je een zoekopdracht in. Dat geldt voor jou en vele anderen. Je kunt je voorstellen dat het een groot verschil maakt wanneer jouw website hoog in Google staat. Door de focus op de juiste zoekwoorden krijg je meer relevante bezoekers op je website.

Met SEO (zoekmachineoptimalisatie) kun je een hogere positie bereiken in Google en andere zoekmachines. Een hoge positie krijg je namelijk niet zo maar. Je website wordt door Google op verschillende fronten beoordeeld. Bij een website laten maken ‘s-Gravendeel houden onze ontwerpers en developers vanaf het eerste begin rekening met zoekmachineoptimalisatie. Techniek is namelijk 1 van de zaken waarop Google je website beoordeelt. Daarnaast wordt er gekeken naar content en externe factoren (zoals links naar je website).

Een zoekwoordenonderzoek, landingspagina’s en/of blogs schrijven en linkbuilding maken deel uit van SEO. Een lastige klus waar je veel tijd mee kwijt bent. QuickOnline heeft de specialisten in huis die weten wat er gedaan moet worden om jouw website een goede ranking te geven. Natuurlijk bepalen we samen met jou welke strategie het beste is. Een combinatie met SEA is bijvoorbeeld ook een optie. SEA is de afkorting voor search engine advertising en dat draait om adverteren in de zoekmachines.

  • check Hoger in Google

  • check Strategie bepalen

  • check SEO teksten laten schrijven

  • check Zoekwoordenonderzoek

  • check Linkbuilding

  • check Lokale en/of internationale SEO

  • check Meer websitebezoekers

  • check Grotere naamsbekendheid

  • check SEO rapportages / monitoring

  • check SEO gecombineerd met SEA

Vraag niet wat het kost, maar wat het opbrengt

Natuurlijk wil je weten wat het allemaal kost, een website laten maken ‘s-Gravendeel. Uiteraard helpen we je graag met een nieuwe website, maar is er wel een heel nieuwe website nodig? Misschien is er slechts een kleine aanpassing nodig voor maximaal resultaat. We denken altijd met je mee en voorzien je van eerlijk advies. Duidelijkheid en transparantie, daar houden we van.

Een professionele website zorgt voor meer naamsbekendheid, maar dat niet alleen. Wanneer je jouw website laat maken door QuickOnline krijg je een website waar snelle en veilige techniek achter zit, een aantrekkelijk en modern webdesign met een fijne gebruikerservaring, duidelijke navigatie en een logische pagina-indeling. Bovendien kan een maatwerk website altijd worden uitgebreid wanneer dat nodig is, met een afspraakmodule bijvoorbeeld of koppeling tussen je webshop en een boekhoudprogramma.

Een professionele maatwerk website betaalt zich terug in resultaat!

Webdesigner vacature

Dezelfde mentaliteit

QuickOnline is hét online marketingbureau in de buurt van ‘s-Gravendeel. Je hoeft de brug niet over of de tunnel door, want we zitten praktisch bij je om de hoek. Dat maakt het eenvoudig om snel te schakelen als dat nodig is. Daarnaast hebben we dezelfde rechtdoorzee mentaliteit als jij en weten we wat er in de Hoeksche Waard speelt. We geven onze eerlijke mening en houden van transparantie.

Samen gaan we voor een professionele en effectieve website. Alles voor (online) resultaat!

Onze online resultaten

In onze cases ontdek je welke werkzaamheden we voor onze klanten hebben mogen uitvoeren en welke (online) resultaten we hebben behaald.

ExamVision België

Hoe presenteer je producten uit een medische nichemarkt op een professionele, aansprekende manier?

ExamVision België

Hèt adres voor vergroting binnen de medische sector

Website gezondheidszorg - Fysiotherapie Strijen

Hoe ontwikkel je een website en branding die past bij een groeiend bedrijf in de gezondheidszorg?

Fysiotherapie Strijen

Gespecialiseerde fysiotherapie in de Hoeksche Waard

Gemeentelijke hulp bij schulden

Hoe kun je de weg naar gemeentelijke hulp bij schulden laagdrempeliger maken voor ondernemers?

De6 gemeenten

De gemeenten Etten-Leur, Halderberge, Moerdijk, Roosendaal, Rucphen en Zundert

NEC Nijmegen fanshop webshop

Hoe kan een webshop meer verkoop genereren bij bestaande klanten?

N.E.C. Nijmegen

De online fanshop van eredivisieclub N.E.C. Nijmegen

Acclon Technologies website laten maken

Hoe maak je complexe producten en diensten online toegankelijk?

Acclon Technologies

Geavanceerde oplossingen op het gebied van vacuümtechnologie

Online garageboxen kopen en huren

Hoe positioneer je een nieuw merk in een sterk concurrerende markt?

XLBox Nederland

Indoor garagebox complex in Nederland

Webdesign laten bouwen Rijk Ontwerp

Hoe overtuig je (potentiële) klanten van jouw creativiteit met een website?

Rijk Ontwerp

Branding- en designstudio gespecialiseerd in totale branding concepten

Webshop horeca Le Toko

Hoe kun je als horeca ondernemer klanten online eten laten bestellen zonder tussenpartij?

Le Toko

De Indonesian take-away in de Hoeksche Waard