Online succes

Is jouw bedrijf gevestigd in Zwijndrecht en wil je een website laten maken? Een professionele en onderscheidende website waarmee jouw doelen binnen handbereik komen? Een website die het unieke verhaal van jouw onderneming vertelt? QuickOnline maakt hem voor je!

QuickOnline is hét online marketingbureau om de hoek bij Zwijndrecht. QuickOnline is de ideale partner voor al jouw wensen en ambities op digitaal vlak. Wij gaan altijd voor het beste (online) resultaat.

Een rendabele website laten maken Zwijndrecht

Als je een website laat maken voor je bedrijf, dan is dat een behoorlijke investering. Bij het doen van een investering wil je natuurlijk dat die zich ook terug gaat verdienen. Investeren met rendement, dat is wat jij voor ogen hebt als je kiest voor een website laten maken voor je bedrijf in Zwijndrecht. QuickOnline maakt een professionele website waarbij de focus op optimaal rendement ligt. Wat dat rendement voor jou en je onderneming betekent, dat bepalen we samen vooraf. Misschien betekent het voor jou meer omzet, een grotere naamsbekendheid of juist meer leads. Hoe dan ook, wij doen alles voor het beste (online) resultaat.

Bij het maken van een gebruiksvriendelijk en modern ontwerp staan jouw doelgroep en doelstellingen centraal. Daarbij besteden we veel aandacht aan een optimale gebruikservaring en beleving (ook wel UI en UX genoemd: user interface en user experience). En op het moment dat je website online is, dan blijven we je website optimaliseren door het raadplegen van diverse data-inzichten.

Website laten maken

Helder, eenvoudig, doeltreffend

Een goede website is onmisbaar voor elke onderneming. Maar wat is dat: een goede website? Wij vinden dat een goede website een bijdrage levert aan de doelstellingen van jouw onderneming. QuickOnline maakt professionele, doeltreffende websites die goed presteren, zodat jouw doelstellingen gehaald kunnen worden. Onze designers draaien hun hand niet om voor een modern webdesign, dat helemaal aansluit bij jouw organisatie. Vanaf de start wordt rekening gehouden met het doel en de doelgroep van de website.

Op het moment dat het design goedgekeurd is, gaan onze developers de website bouwen. Wij gebruiken daarbij de nieuwste technieken. Ook kun je er zeker van zijn dat alle door jou gewenste functionaliteiten in de website geïntegreerd worden. Alles wordt gebouwd op basis van maatwerk en nooit op basis van templates. Jouw website wordt net zo uniek als jouw bedrijf. Uiteraard zorgen we ervoor, dat de website uit te breiden is wanneer gewenst. Op die manier gaat je website langer mee. Een website laten maken Zwijndrecht? QuickOnline maakt een website die bijdraagt aan je bedrijfsdoelen.

Website laten maken

Waar liggen jouw online groeikansen?

Bij de ontwikkeling van je website wordt van het begin af aan rekening gehouden met zoekmachine optimalisatie. Je website komt daardoor hoger in Google en andere zoekmachines. Een website laten maken in Zwijndrecht? QuickOnline zorgt ervoor dat jouw website hoger scoort in Google met zoekmachine optimalisatie.

Je website krijgt namelijk niet zomaar vanzelf een hoge positie in Google. Om dit te bereiken moet je website geoptimaliseerd worden en blijven voor zoekmachines. Websites worden door zoekmachines beoordeeld op diverse aspecten zoals content, techniek en ook externe factoren (bijvoorbeeld linkbuilding). Onze bewezen aanpak zorgt ervoor dat jouw website beter vindbaar wordt.

Een kleine, maar belangrijke kanttekening: SEO is een continu proces en de ontwikkelingen staan nooit stil. Voor een blijvend hoge positie in de zoekmachines zal je website continue moeten worden aangepast en gefinetuned. Die hoge ranking van vandaag kan over een paar weken zomaar verleden tijd zijn. Wil je goed zichtbaar blijven in de toekomst? Overweeg dan eens de gehele zoekmachine optimalisatie uit te besteden aan ons.

Verbeter de lokale online marktpositie

Wat kost dat? Een website laten maken Zwijndrecht

Wat zijn de kosten om een website bij jullie te laten maken? Dat is een veelgestelde vraag, waar we je niet meteen een antwoord op kunnen geven. QuickOnline maakt professionele websites op maat en hierdoor is het moeilijk om je direct te vertellen wat een website laten maken kost. Het kostenplaatje is met name afhankelijk van jouw wensen en eisen. Welke functionaliteiten wil je in jouw website geïntegreerd hebben? Wil je een meertalige website, zijn er koppelingen nodig met je boekhoudpakket of CRM-systeem? Het weegt allemaal mee in het bepalen van het prijskaartje dat aan het maken van de website komt te hangen.

Ben jij een ondernemer uit Zwijndrecht en wil je een website laten maken? Dan zijn er oneindig veel mogelijkheden. QuickOnline, het online marketingbureau bij jou om de hoek, maakt professionele websites die bijdragen aan jouw doelstellingen. En om die doelstellingen in kaart te brengen, maken wij graag uitgebreid kennis. Daarbij luisteren we écht naar je en voor we aan de slag gaan, besteden we ruim aandacht aan het boven de tafel krijgen van jouw doelen. Wanneer we weten wat het gewenste resultaat is, kunnen we onder andere bepalen welke functionaliteiten jouw website nodig heeft. We geven je eerlijk advies én een eerlijke prijs.

  • check Op maat gemaakt

  • check Hoger in Google

  • check Focus op doelstelling en de doelgroep

  • check Geschikt voor elk apparaat

  • check Content eenvoudig zelf toevoegen of aanpassen

  • check Transparante prijzen

Met oog voor de toekomst

Ben jij als ondernemer gevestigd in Zwijndrecht en wil je een moderne, professionele website laten maken door een bureau dat weet wat er in de omgeving speelt? Een bureau dat bovendien dezelfde rechtdoorzee mentaliteit heeft? QuickOnline is hét online marketingbureau om de hoek bij Zwijndrecht. Wij houden van duidelijke afspraken en geven je onze eerlijke mening.

Je hebt bij ons de zekerheid, dat we nooit zomaar aan de slag gaan met het ontwerpen en bouwen van een website. Wij gaan pas op volle kracht vooruit wanneer we weten naar welk resultaat we toe werken. QuickOnline is de ideale partner voor al jouw wensen en ambities op digitaal vlak. Alles is mogelijk wanneer je kiest voor een website laten maken Zwijndrecht. QuickOnline gaat altijd voor (online) resultaat!

Onze online resultaten

In onze cases ontdek je welke werkzaamheden we voor onze klanten hebben mogen uitvoeren en welke (online) resultaten we hebben behaald.

ExamVision België

Hoe presenteer je producten uit een medische nichemarkt op een professionele, aansprekende manier?

ExamVision België

Hèt adres voor vergroting binnen de medische sector

Website gezondheidszorg - Fysiotherapie Strijen

Hoe ontwikkel je een website en branding die past bij een groeiend bedrijf in de gezondheidszorg?

Fysiotherapie Strijen

Gespecialiseerde fysiotherapie in de Hoeksche Waard

Gemeentelijke hulp bij schulden

Hoe kun je de weg naar gemeentelijke hulp bij schulden laagdrempeliger maken voor ondernemers?

De6 gemeenten

De gemeenten Etten-Leur, Halderberge, Moerdijk, Roosendaal, Rucphen en Zundert

NEC Nijmegen fanshop webshop

Hoe kan een webshop meer verkoop genereren bij bestaande klanten?

N.E.C. Nijmegen

De online fanshop van eredivisieclub N.E.C. Nijmegen

Acclon Technologies website laten maken

Hoe maak je complexe producten en diensten online toegankelijk?

Acclon Technologies

Geavanceerde oplossingen op het gebied van vacuümtechnologie

Online garageboxen kopen en huren

Hoe positioneer je een nieuw merk in een sterk concurrerende markt?

XLBox Nederland

Indoor garagebox complex in Nederland

Webdesign laten bouwen Rijk Ontwerp

Hoe overtuig je (potentiële) klanten van jouw creativiteit met een website?

Rijk Ontwerp

Branding- en designstudio gespecialiseerd in totale branding concepten

Webshop horeca Le Toko

Hoe kun je als horeca ondernemer klanten online eten laten bestellen zonder tussenpartij?

Le Toko

De Indonesian take-away in de Hoeksche Waard