Meer relevante bezoekers

Snel meer bezoekers op je website of meer leads verzamelen via je website? SEA (zoekmachine adverteren) is dé manier om het voor elkaar te krijgen! SEA uitbesteden aan QuickOnline? Dan bereik je mensen met een hoge koopintentie op het perfecte moment.

De juiste mensen bereiken op het juiste moment, dat is precies wat je met SEA kunt doen. En dat allemaal met direct resultaat. QuickOnline helpt je met het bepalen van de perfecte strategie, het ideale budget en de volmaakte campagne om jouw doelen met online adverteren te behalen.

Snel online groeien met SEA (zoekmachine advertenties)

Wanneer je er zeker van wilt zijn dat je gevonden wordt door jouw doelgroep, dan maakt SEA het verschil. Door gerichte advertenties op Google komt je bedrijf bovenaan de zoekpagina als potentiële klanten naar jouw diensten en/of producten op zoek zijn. SEA uitbesteden is een snelle manier om meer bezoekers naar je website te krijgen. Het werkt sneller dan SEO (zoekmachineoptimalisatie) en kost minder inspanningen. Waar je bij SEO probeert om organisch (onbetaald) zo goed mogelijk zichtbaar te worden, doe je dat bij SEA op een betaalde manier.

Om het maximale uit je advertentiebudget te halen, zullen de SEA campagnes goed opgezet, geanalyseerd en steeds opnieuw geoptimaliseerd moeten worden. QuickOnline helpt je daarbij, zodat je zeker weet dat je de juiste mensen op het juiste moment (voor het juiste budget) bereikt. SEA uitbesteden aan QuickOnline? Dan ben je ervan verzekerd, dat we altijd gaan voor (online) resultaat.

SEA uitbesteden aan het online marketingbureau uit de Hoeksche Waard

SEA uitbesteden? Dan denk je aan Google Ads

Google is veruit de meest gebruikte zoekmachine en SEA zal dan ook in de meeste gevallen bestaan uit een Google Ads campagne. Google Ads biedt veel verschillende mogelijkheden. Zo zijn er naast de klassieke zoekadvertenties nog andere opties om te adverteren op Google. De klassieke zoekadvertenties zijn de ads die je bovenaan de zoekresultaten tevoorschijn ziet komen. Deze zijn geschikt voor producten en diensten. Daarnaast kun je ook via Google Shopping adverteren. Deze advertenties worden gebruikt voor producten en zijn terug te vinden op de hoofdpagina en onder “shopping”.

En wat dacht je van de optie om met lokale advertenties meer bezoekers naar je fysieke winkel te krijgen? Of Youtube advertenties met bewegende beelden zodat je extra opvalt? Ook zogenaamde display ads zijn een mooie optie. Deze advertenties worden getoond op andere websites, bijvoorbeeld aan de zijkant of bovenaan als banner. Hiervoor kun je afbeeldingen en bewegende beelden gebruiken. Als aanvulling kun je gebruik maken van Performance Max, een combinatie van display, video, tekst én Google Shopping.

Waarom SEA uitbesteden?

Natuurlijk kun je zelf aan de slag gaan met SEA, maar bedenk wel dat het een tijdrovende klus is. De vraag is dan of je die tijd wil besteden aan het uitvogelen van SEA of dat je beter tijd kunt steken in datgene waar je goed in bent, je core business. SEA bestaat veelal uit het analyseren van zoektermen, CPC’s (costs per click) en diverse kwaliteitscores. Daar zijn onze SEA experts gek op en ze duiken graag de diepte in om voor jou de beste resultaten te halen. QuickOnline kan je volledig ontzorgen, zodat jij de focus volledig kunt blijven leggen op je bedrijf. En dat zal nodig zijn, want je krijgt het natuurlijk een stuk drukker door de inzet van zoekmachine advertenties.

SEA uitbesteden? Dat bespaart tijd (en daardoor geld). Daarnaast weten onze specialisten hoe ze de campagnes zo moeten inrichten dat ze per saldo meer geld opleveren dan dat ze kosten. Zij zijn er continu mee bezig en hoeven het er niet ergens naast te doen (zoals dat bij jou wel het geval zou zijn). Bovendien zijn ze op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Als je zelf niet veel kennis hebt van SEA en niet overdreven veel tijd hebt om je er in te verdiepen, dan is het uitbesteden een verstandige keuze.

SEA uitbesteden voor snel online resultaat

Strategische en effectieve SEA campagnes

De mogelijkheden zijn enorm. Je kunt verschillende advertenties genereren met de focus op diverse zoekwoorden. Op die manier kunnen er meerdere campagnes tegelijk lopen. Dit is erg effectief, maar wat het beste past bij jou en jouw bedrijf is afhankelijk van jouw doelen en budget. Wanneer je SEA uitbesteedt aan QuickOnline, dan bepalen we samen met jou de beste strategie. Hiervoor kijken we naar jouw doelgroep en jouw doelen, zodat de advertenties op de juiste plaats getoond worden (daar waar de doelgroep is) en de juiste zoekwoorden.

Het behalen van resultaat staat bij ons altijd centraal. Bij het maken van de SEA campagnes stellen we jouw doelen voorop en zorgen we voor advertenties die aansluiten bij de belevingswereld van je doelgroep. Gevoel en beleving zijn daarin belangrijke factoren. Verder zorgen we ervoor dat de resultaten meetbaar zijn, zodat bijvoorbeeld duidelijk wordt wat de te verwachten groei in omzet is. Regelmatig overleg met jou vinden we belangrijk. Zo weet jij waar wij mee bezig zijn en krijgen wij feedback over wat voor jou van belang is. SEA uitbesteden aan QuickOnline? Samen gaan we voor maximaal resultaat.

  • check Snel online resultaat

  • check Direct hoog scoren in Google

  • check Je bereikt precies wie je wilt bereiken

  • check Blijf je concurrenten voor door te optimaliseren

  • check Je betaalt alleen voor resultaat

  • check Advertenties boven de normale zoekresultaten

  • check Beter inzicht op het gedrag van je bezoekers

Onze online resultaten

In onze cases ontdek je welke werkzaamheden we voor onze klanten hebben mogen uitvoeren en welke (online) resultaten we hebben behaald.

ExamVision België

Hoe presenteer je producten uit een medische nichemarkt op een professionele, aansprekende manier?

ExamVision België

Hèt adres voor vergroting binnen de medische sector

Website gezondheidszorg - Fysiotherapie Strijen

Hoe ontwikkel je een website en branding die past bij een groeiend bedrijf in de gezondheidszorg?

Fysiotherapie Strijen

Gespecialiseerde fysiotherapie in de Hoeksche Waard

Gemeentelijke hulp bij schulden

Hoe kun je de weg naar gemeentelijke hulp bij schulden laagdrempeliger maken voor ondernemers?

De6 gemeenten

De gemeenten Etten-Leur, Halderberge, Moerdijk, Roosendaal, Rucphen en Zundert

NEC Nijmegen fanshop webshop

Hoe kan een webshop meer verkoop genereren bij bestaande klanten?

N.E.C. Nijmegen

De online fanshop van eredivisieclub N.E.C. Nijmegen

Acclon Technologies website laten maken

Hoe maak je complexe producten en diensten online toegankelijk?

Acclon Technologies

Geavanceerde oplossingen op het gebied van vacuümtechnologie

Online garageboxen kopen en huren

Hoe positioneer je een nieuw merk in een sterk concurrerende markt?

XLBox Nederland

Indoor garagebox complex in Nederland

Webdesign laten bouwen Rijk Ontwerp

Hoe overtuig je (potentiële) klanten van jouw creativiteit met een website?

Rijk Ontwerp

Branding- en designstudio gespecialiseerd in totale branding concepten

Webshop horeca Le Toko

Hoe kun je als horeca ondernemer klanten online eten laten bestellen zonder tussenpartij?

Le Toko

De Indonesian take-away in de Hoeksche Waard